100% je to vypnuté. Tohle je super funkce, kterou na BMW miluji
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
No, to denne je super. Na E65 sa to da nakodovat v 3 moznostiach:
1. svietia kruzky
2. svietia dialkove (asi tak na 30 %)
3. svietia kruzky + do nich tie zoslabene dialkove
A k tomu dennemu sa daju este aj manualne zapnut hmlovky. Samozrejme, zadne svetla nesvietia, ako to u DRL ma spravne byt.
serwo píše:No, to denne je super. Na E65 sa to da nakodovat v 3 moznostiach: 1. svietia kruzky 2. svietia dialkove (asi tak na 30 %) 3. svietia kruzky + do nich tie zoslabene dialkove
A k tomu dennemu sa daju este aj manualne zapnut hmlovky. Samozrejme, zadne svetla nesvietia, ako to u DRL ma spravne byt.
E65 nemá denní svícení pomocí kroužků. Vím že jsme to řešil a je to bud pomocí H7 a k tomu se dají zapnout kroužky nebo se daji nastavit přední blinkry na plny vykon. Ale samostane kroužky svítí slabe na denní svícení.
No tak jestli nekdo dokaze nakodovat denní sviceni pres krouzky na e65 tak rad k nemu zajedu. Ale nedokazu si predstavit jak to dokaze pomoci ty parkovacky co tam je docilit toho aby to svitilo jako denní svicení kdyz se tam u novych modelu pouziva zarovka HB4.
No ano, to je pravda, ze u novych modelov sa pouzivaju silnejsie ziarovky. Ale tu ti to bude svietit len tak, ako ti svietia ziarovky, cize klasicke parkovacky s tym, ze mozes si k tomu zapnut aj hmlovky a zadok nesvieti vobec. Ale myslim, ze na nete som videl niekde aj ziarovky do AE, ktore celkom solidne svietia uz.