Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
THE FIA EUROPEAN TOURING CAR CHAMPIONSHIP
Netušila jsem, po jakých krasavcích koukat, ale těch na čtyřech kolech a ještě se správnou značkou v Pávově zrovna moc nebylo. A to jsem jela už v pátek celá natěšená, no a v neděli jsem odjížděla spíše zklamaná. Ale přece jen jich tam pár bylo, ne tolik jako šílených "golfů", ale i z toho mála si člověk něco vezme. Jak málo občas stačí, aby si to člověk nějak odůvodnil. No tak snad Hradec bude lepší. Budu muset broučka taky trošku poupravit, jako doprovodné vozidlo byl dobrý, ale člověk aby se skoro styděl, když dělá doprovod třem vytuněným "golfům". Jinak zdravím z Berounska a snad někde na srazu
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte pocit že jste trochu out od tématu?
Jinak v Brně to bylo naprosto suprový!!! Máte čeho litovat!!! Ten řev z GéTéček byl naprosto neskutečný!!! Jenom škoda že v tom druhém závodě cestovních vozů BMW neudrželi ty první 2 místa!!! No snad příště až Schnitzer doladí motory!!!
Podařilo se mi natočit pár opravdu super záběrů (ze zatáčky u stadionu - za plotem přímo u svodidel) tak se s tím trochu pohraji a myslím že se bude na co dívat!!
A co víc, podařilo se mi získat podpisy jezdců týmu Schnitzer!!! Když jsem procházel s hrdě vztyčenou vlajkou BMW Williams F1 Teamu po areálu tak na mne zavolali a dali se se mnou do řeči!!! No nepodaří se každý den prohodit pár slov s kluky od Motorsportu!!! :ucta:
Prostě ten kdo zvolil Pávov oproti Brnu tak udělal neskutečnou chybu!!!
Jinak v Brně to bylo naprosto suprový!!! Máte čeho litovat!!! Ten řev z GéTéček byl naprosto neskutečný!!! Jenom škoda že v tom druhém závodě cestovních vozů BMW neudrželi ty první 2 místa!!! No snad příště až Schnitzer doladí motory!!!
Podařilo se mi natočit pár opravdu super záběrů (ze zatáčky u stadionu - za plotem přímo u svodidel) tak se s tím trochu pohraji a myslím že se bude na co dívat!!

A co víc, podařilo se mi získat podpisy jezdců týmu Schnitzer!!! Když jsem procházel s hrdě vztyčenou vlajkou BMW Williams F1 Teamu po areálu tak na mne zavolali a dali se se mnou do řeči!!! No nepodaří se každý den prohodit pár slov s kluky od Motorsportu!!! :ucta:

Prostě ten kdo zvolil Pávov oproti Brnu tak udělal neskutečnou chybu!!!
V sobotu jsem byl s Lukášem H. v Pávově a odskočili jsme si taky do Brna. Takovou bombu jsem nečekal. Ty GTčka mají neskutečnej "zvuk". Kdo neslyšel, nedokáže si představit ten rachot:ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:
Totální BOMBA!:D Enge jel neskutečně, škoda tý neděle:-(.
Lopolo, proč jsi se neozval, že taky jedeš?
Ta kočka (anonym) z Pávova je kdo? Příště zavolat, poslat SMS nebo napsat na fóru, že někdo někam jede, né? Je větší pohoda ve více lidech.

Ta kočka (anonym) z Pávova je kdo? Příště zavolat, poslat SMS nebo napsat na fóru, že někdo někam jede, né? Je větší pohoda ve více lidech.

Originál zaslal JFK
[B]V sobotu jsem byl s Lukášem H. v Pávově a odskočili jsme si taky do Brna. Takovou bombu jsem nečekal. Ty GTčka mají neskutečnej "zvuk". Kdo neslyšel, nedokáže si představit ten rachot:ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:![]()
![]()
Totální BOMBA!:D Enge jel neskutečně, škoda tý neděle:-(.
Ta kočka (anonym) z Pávova je kdo? Příště zavolat, poslat SMS nebo napsat na fóru, že někdo někam jede, né? Je větší pohoda ve více lidech.![]()
Já si netroufla ani pípnout,s tím,co máte pod kapotama a co "máme" my,je mi hrozně.Takovýho 316-kového lenochoda. Jinak jsem ještě v pátek po o. netušila,že pojedu.Taková hurá akce.Příště se polepším,slibuji.Tedy jestli bude čím jet.Jinak jestli jsi zmerzčil Berounské SPZ-tky,tak u lesa stál modrý BMWáček a golfíci /fialový,zlatý a ???/.Jo,aby zas nebyl problém s tématem,tak zas někdy.
Pánové, sobota i neděle naprosto SUPEEEEEEEER :ucta: :ucta: :ucta:
Ještě díky Lukášovi H. za autorádio :ucta: dělám teď spoustu parády. Koupil jsem si k němu už i vypalovačku.
Škoda Engeho, ale co měl dělat, když mu tam Vonka s neskutečně líným Posersche (:D) kydl olej...:bigcry:
Na druhou stranu jsem včera v Olympii koukal na Vonkovo BMW M3 a zkrátka :ucta: :ucta:
:sok:
Ještě díky Lukášovi H. za autorádio :ucta: dělám teď spoustu parády. Koupil jsem si k němu už i vypalovačku.
Škoda Engeho, ale co měl dělat, když mu tam Vonka s neskutečně líným Posersche (:D) kydl olej...:bigcry:
Na druhou stranu jsem včera v Olympii koukal na Vonkovo BMW M3 a zkrátka :ucta: :ucta:

:sok:
Originál zaslal Anonym
[B]
Já si netroufla ani pípnout,s tím,co máte pod kapotama a co "máme" my,je mi hrozně.Takovýho 316-kového lenochoda. Jinak jsem ještě v pátek po o. netušila,že pojedu.Taková hurá akce.Příště se polepším,slibuji.Tedy jestli bude čím jet.Jinak jestli jsi zmerzčil Berounské SPZ-tky,tak u lesa stál modrý BMWáček a golfíci /fialový,zlatý a ???/.Jo,aby zas nebyl problém s tématem,tak zas někdy.
jeste se zaregistrovat poslat fotky a jezdit na srazy

bude phun

takovej ctvrtrepublikovej regional se nam z toho pekne vyklubal ...
hlavne sobota !

Kriznik
bude phun
hlavne sobota !
Fotky uz tam mate,"bejvalej" je zaregistrovany pod c.048 a nejakou fotku uz posilal.Ja sveho broucka nemam,musim si usetrit na sveho BMW-acka.takze casem pak poslu i fotecky.

bude phun

hlavne sobota !

Fotky uz tam mate,"bejvalej" je zaregistrovany pod c.048 a nejakou fotku uz posilal.Ja sveho broucka nemam,musim si usetrit na sveho BMW-acka.takze casem pak poslu i fotecky.
Originál zaslal Anonym
[B]Kriznik
bude phun
hlavne sobota !![]()
A co ta registrace do Fora?

my sme vyrazali v sobotu rano do pavova kde bolo uplne paradne.ak sa ma niekdo dojst pozriet na zraz na tristvrte hodinu,tak to ani nemusel dojst.este v nedelu rano bolo na co pozerat,co som nestihol v sobotu.paradne vecerne premietanie filmu the fast and the forious spojene s nejakym tym poharikom,potom nejake gumovacky,hudba,zabava,rano vstat zbalit a o jedenastej sme uz boli v brne na okruhu.proste paradny motovikend.klakson mi mozno da za pravdu.
Originál zaslal Kriznik
[B]jo videl jsem...
docela me prekvapilo ze to byly samy 320 ...
je to kvuli pravidlum, nebo ma 320 nejlepsi pomer pro zvyseni vykonu?
ja bych tam videl nejradsi 330![]()
Mozna prichazim trosku s krizkem po funuse, ale tady je trochu technickych dat o 320kach, ktere tam jezdi. Mozna to osvetli, proc nam nejezdi 330 nebo dokonce M3ky - asi by si tam totiz naryli cuni.
Engine data BMW P52B20 siz-cylinder in-line
Capacity: 1989.7 cc, Stroke x bore: 80 x 66 mm, Compression: 11:1
Max outuput: over 250 bhp at 8250 rpm
Max torque: approx. 220 Nm at approx. 6500 rpm
Max engine speed: 8500 rpm
Vehicle weight: 1170 kg include driver
Tank capacity: 45 l
Tak to je takovej vyber toho nejzajimavejsiho, pokud by snad nekoho zajimalo neco vic, tak to prekousnu a jeste neco opisu z marerialu.
Tady jsou naky phota: Jorg Muller BMW 320 - Brno