to bombarder ..clovece, ja mam taky stahly nejaky sprinty golfa II vs. porsche. Zavodej tam nemecti fanatici, kteri jsou schopni dat do golfa II VR6 a kompresoru, kolik se tam vejde. o je pak jasny, ze 400konova lehka mrdka natrhne 250PS 911 nebo tezky 928.. TROCHU MYSLI !!!!
Musim souhlasit s Bombarderem.Mám už 3 měsíce jetou Z3-ku z Německa.Do té doby jsem měl,a ještě mám VW Golf II Rally.BEZ TUNINGU!!!!!!!
Na 500 metrů jsem Z3 udělal o 3 délky. Je to prostě plečka tak proč si to nepřiznáte?Kdo se chce nechat rozbít Golfem II a? nechá vzkaz.
Musim souhlasit s Bombarderem.Mám už 3 měsíce jetou Z3-ku z Německa.Do té doby jsem měl,a ještě mám VW Golf II Rally.BEZ TUNINGU!!!!!!!
Na 500 metrů jsem Z3 udělal o 3 délky. Je to prostě plečka tak proč si to nepřiznáte?Kdo se chce nechat rozbít Golfem II a? nechá vzkaz.
A co jako že máš Z3, si myslíš že to má nějaké extra motory???:)
Jsou to E36-kové motory (2.8, 2.5 ap.).Mít tak Z3 M, tak tomu říkám "Z3"
To Bombardééér: Hele, a chceš posílat videa třeba našlápnutých BMW od Hamanna (650 PS bez turba:)), nebo od BMW Motorsport jak dávaj na prdel sériovejm Golfům???:) Tak to by bylo asi na 1/4 míle rozdíl o pět aut... Ale nikdo to nikomu necpe, ani mi Vw-čkářům. Protože Golf je prostě Golf a jak to není série tak to nemůžeš srovnávat s žádným sériovým autem. Ale jde hlavně o to, že nejdražší golf je pořád levnější než nejlevnější BMW. Takže je to mrdka... A nejnadupanější seriový golf sotva stačí průměrné 323-ce... Amen.
Originál zaslal Bombarder Posli odkaz jestli to jde. At uz taky jednou a poprve vidim , jak Bavo udela Golfa..
Odkaz: [url=http://www.Jestli jezdíš autem, tam se víc dívej kolem sebe, protože je to na denním pořádku a nikdy jinak, co je divného na tom , že bmw předjede golfa a proč by to měl někdo točit.cz]Jestli jezdíš autem, tam se víc dívej kolem sebe, protože je to na denním pořádku a nikdy jinak, co je divného na tom , že bmw předjede golfa a proč by to měl někdo točit.cz[/url]
Bombarder: Kdyz to chces videt,tak ti to predvedu lajf....Staci kdyz ti konecne aspon jedno z tvych aut pojede a nebudes se bat ze se ti pri zavodu rozpadne....Bude to sice se 740kou,ale porad je to seriovka....
Originál zaslal Bombarder Kazdopadne, dik za ty tve vysnene videa.
Opravdu je mi tě líto, ale vlastně nééé:)
Nikdo z nás nemůže za to, že jsi guma a nalítl jsi nějakýmu kokotovi při koupi tvého vraku, kterej vůbec nejede.
Originál zaslal Bombarder martinez, no to je asi jasne, kdyz predjede porsaka, tak v tom golfu nebude mit 1.3 motor, ALE BUDE STACIT GOLF II RALLY. TROCHU MYSLI !!!
Mno s tím myšlením, měl jsem dojem, že ještě na začátku tohohle threadu jsi nevěděl co to Golf Rallye je, jakej je rozdíl mezi G60 a 1.8 GTI atd.
Na to, že máš bejt o tři roky starší než třeba já a JFK a de facto už dospělej chlap, se chováš jak desetiletej fracek, co mu sebrali hračky a víceméně každý se ti to tady už snažil nějakým způsobem naznačit.
Fakt tahle nesmyslná diskuze trhá rekordy, kam se hrabe pověstný thread s Pavoukem....
Mel jsem super Golfa II 16V (komplet REMUS,kratka prevodovka) a pri rozjezdu za BMW E36 TDS jsem musel ubirat abych ho netrefil.A ten clovek to drel fest - to vim.Takze v primem racu jsem presvedsen,ze bych ho mel.Ale gde je Golfiku konec...
Jo a co se tyce Golfa RALLY tak jsem mel moznost porovnat meho Golfa II 16V viz vise se dvema RALLYckama (Panda,Bora)a dostal jsem je k snidani.Takze ten Golf RALLY nic moc.Mozna na Bckovejch silnich,ale na rovnym asfaltu ne.Ale uz mam Mko BMW a to je uplne jina kapitola...
Originál zaslal HEERY Mel jsem super Golfa II 16V (komplet REMUS,kratka prevodovka) a pri rozjezdu za BMW E36 TDS jsem musel ubirat abych ho netrefil.A ten clovek to drel fest - to vim.Takze v primem racu jsem presvedsen,ze bych ho mel.Ale gde je Golfiku konec...
No jo ale tady se hádá, že seriovej golf II nanda seriovy 325(tds)...... tak neporovnavej upravenyho golfa