Originál zaslal Bubi
[B]Viděl jsem v Brně celkem 4 nabořená auta. Z toho 2 byly M3...
Jedna krásná černá M3 E36, ta v tom byla naprosto nevinně. Zbořený levý bok, sklo rozbité od nárazu spolujezdcovi hlavy, airbag řidiče vylítnul.
Druhá byla žlutá M3, tuším E30. Zbořený předek, netuším jak se k tomu dostala.
Pak jsem byl svědkem jednoho převrácení auta na střechu, naštěstí bez zranění, jen malé oděrky.
U všech bouraček co vím na štěstí nikdy nešlo o nic vážnějšího zdravotně, což je supr.
Jo, závody do vrchu se jely jen asi 15 minut, protože po chvíli nějakýmu hrdinovi s autem v "supr" technickém stavu ulítlo v zatáčce kolo...
Jinak se svojí M3 jsem absolvoval celkem jízdy 3x, tj. nějakých 20-25 kol. Průměrná spotřeba během ostré jízdy (jel jsem na doraz) byla kolem 26 litrů. Po dálnici jsem jel s průměrkou pod 10,5l.
Musím uznat, že M3 je prostě dokonalý auto na okruh! Ani jednou nebylo mimo kontrolu, naprosto spolehlivý, brzdy ani jednou nevytuhly, prostě paráda. Jo, nepředjelo nás ani jedno auto a naopak i jedno Porsche dostalo na čumák.
Kdo jste koukal na sprinty, tak jel jsem je 2x. Vždycky proti modrému Fiatu Coupe.
Kdyz to hlasili (tu havarku cerne M3), tak jsem si myslel, ze se to povedlo Tobe, nekde to tam rozbit... Potom jsem byl docela rad, ze jsem videl, jak leti 1A7 zase do zatacky... Byla by ty Tvy kary neskutecna skoda... Prohlizel jsem si ji potom pred boxama a je to fakt mazel. Nadherne zachovala E36ka v Mku v plny palbe, v kozce, s tempomatem, klimatronikem, plnym kompem, bagama, manualnim 6speedem... Proste dokonalost!