Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
řidiči
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
to Georgis: gratuluji otče, 90kg to je dobrej základ, 95kg je lepší-viz. JÁ, musíš prcka pěkně vykrmovat ne aby to byla nějaká muší váha, víš jak by to blbě vypadalo, kdyby z novýho bajera (v 18-ti) vylezla 50-ti kilogramová sušinka ?, -omlouvám se všem podvýživám jestli jsem se jich dotkl:gobeer: 

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal TT
to Georgis: gratuluji otče, 90kg to je dobrej základ, 95kg je lepší-viz. JÁ, musíš prcka pěkně vykrmovat ne aby to byla nějaká muší váha, víš jak by to blbě vypadalo, kdyby z novýho bajera (v 18-ti) vylezla 50-ti kilogramová sušinka ?, -omlouvám se všem podvýživám jestli jsem se jich dotkl:gobeer:![]()
Ta gratulace nepatří mě ale luboshovi. Taky se přidávám ke gratulaci. Mně pánbůh nadělil dvě chcaleny, takže bmwtrojkolka nebude.
Originál zaslal Kriznik
kdyz se vycukat nechas tvoje minus...
prece kdyz jedu tak je mi jedno jestli tam budu o 3min nebo o 7min driv... a kdyz jedu 200 pocitam s tim ze v levym jezdi i "normalni" auta 130! a nebudu nadavat kdyz musim zpomalit, co bych z toho taky mel? jenom to ze bych si zanadaval na "kokota" co jede "jenom" 150? ...
a pokud porad nekdo nadava na lidi v levym pruhu... no tak... trosku ohleduplnosti by neskodilo ne? to ze kazdej nema BMW neznamena ze nema povoleni jezdit v levym pruhu
No tyvole, Pajo, co to slysim???:D

Originál zaslal RuDoSh
Kriznik - mi rekni ze jsi vzdycky tak tolerantni.......ano snazim se jezdit opatrne....rychlejsim uhybat, nebo zbytecne neblikat (troubit), ale koho obcas nechytne rapl? Proste se naseres a pak te dorazi kazda piic*vina.....jinak mala rada k tem kamionum....kdyz vas naserou tak jim nikdy neslapejte na brzdy......
pze kdyz ten kamion veze treba 20 tun tak se mu to blbe brzdi a to nemluvim o tom bordelu co map v kabine a tom co muze udelat na tom nakladu......... no nic trosku :offtopic:
![]()
Bud v pohode, kdyz jeste nebyl Kriza poamerictelej, tak byl stejnej rapl jako my vsichni:ucta:

Originál zaslal Kriznik
kdyz jsem jezdil po cechach a jel jsem rychle pocital jsem s tim ze driv nebo pozdejs budu muset brzdit, nepamatuju se zebych na nekoho nadaval... a kdyz se zamnou priritilo nejaky SLko 200+ kdyz jsem mel 180 a videl jsem ho dostatecne daleko tak jsem mu sel z cesty a kdyz jsem zrovna predjizdel tak pockal...
jedinej kdo se me snazil vyblikat byly vesmes firemni 1.8 octavky... no ale co nadelas ... pak jsem na ne aplikoval srandu s vlackem...![]()
Hele, vlacek je muj patent,jooo???:bigok: :bigok: :gobeer:
Originál zaslal JFK
No tyvole, Pajo, co to slysim???:D![]()
Vzpomen si na nocni jizdu z HK, jak jsi vjel borcovi do protismeru ve 170-ti km/hod a neminil jsi uhnout. Takova ruska ruleta, a jenom proto, ze te vyblikal, ze mas xenony:):D
![]()
![]()
![]()
nepopiram

a nebylo to protoze bliknul jednou, ale protoze BLIKNUL ... ja jsem na nej blikl ze teda dalkovy mam jeste v zaloze ... a on si ty dalkovy ROZSVITIL ... a to je kurva rozdil v noci kdyz ti sviti soustavne dalky protitobe...

tak jsem ho trosku vystresnul nooo...
Originál zaslal ROBIK
Bud v pohode, kdyz jeste nebyl Kriza poamerictelej, tak byl stejnej rapl jako my vsichni
jojo trosku jiste, ale tady se jezdi tak pohodove ze me to bavi vic vazne

p.s: "bud v pohode" ... kriste nechytej ty prisernosti od nej...

Originál zaslal robik
Hele, vlacek je muj patent,jooo???
nikdo ti ho nebere

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Dave
Jo jo když ti vjede kamión na dálnici do levého tak to je hnus a když uvážíš že vějšina má omezovač na 90 km/h (a pak velká skupina co jej mají odblokovaný)
na 80km/h a odblokovanej stejne moc neprida kvuli prevodovce, takze tech 90max je realnych, omezovac to tipa na tachometrovych cca 85, kdyz jedou rychlejc tak na volnobeh, pak se z toho daj vytlacit dobry cisla

aneb az vas bude prejdizdet zeleny MB Atego na D1, tak pozdravte moji mladou

Nejhorsi sou kamionaci co si v nakym zuzeni si zacnou hrat na dopravni policii a blokujou levej pruh, to dycky kdyz jedu s mladou tak jim nadavam do kund do vysilacky
A co se tyce prejdizdeni, lidi s ruznejma vrazdama obvykle zacnou pridavat kdyz je chce mlada predjizdet, jedem treba domu, nebo na znamy trase a tam nakej komediant ve vesnici co ma 15 metru zpomali na 40, chcem ho vzit pac vime ze pak je kopec a 20tun se do kopce rozjede pomalejc nez felicie, trotl to uvidi a zacne pridavat, ono pak staci se s tim nakladakem do nej zacit zarazovat a je klid