Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hledá se ukradený auto - BMW E34 530i (V8, 3,0 l) SPZ: AEM 2
Když vopravdu káru chtěj, tak ji seknou majiteli za zádama a může tam bejt zabezpečení kolik chce. Na nějaký defendloky atp. jsou připravený jak na zámek u skřínky ve škole. Alarm, žádnej problém, párkrát v noci poškádlej majitele spuštěním a když ho vzteky vypne tak je auto v hajzlu. A pořád jsou lidi, který za prachy prodaj i vlastní mámu, taže informace o ochranách proti krádeži se daj koupit taky.
vlastne chces rict, ze takovi lidi kradou e34 aby si je mohl zakaznik vystavit v obyvaku, ne?
myslim, ze takovym lidem o takova auta vubec nejde, to kradou jen male ryby
a pokud si poridis alarm s pagerem, gsm modulem a podobnejma pikacovinkama tak toho takova mala ryba moc neukradne. a kdyz tak na dalku mu muzes pres sms odstavit motor.... a doufat, ze to nekde nerozstreli 
myslim, ze takovym lidem o takova auta vubec nejde, to kradou jen male ryby

Originál zaslal Lukke
[B]Je to na hovno pánové. Přemýšlím taky o Sherlog, na jaře si to tam asi nechám nainstalovat. Přece jen jak se říká - čím víc tim líp. A zruším pojištění, protože je to špona jak prase.
Pojištění je sice rána, ale lupič nespinká a zrovna třeba tvoje kára se mu může hodit. Raděj bych neriskoval a platil. Lepší dostat něco, než mít jen oči pro pláč.
Originál zaslal Pivson
[B]ty E34 jdou spis na ND, to si myslim ja.
A jelikoz byla v tomhle V8 a ta je zadana. Treba bude zachvilku v nejakym bawu k videni (E30, E34)
jo jasne, ale stejne si myslim, ze pokod mas u techhle aut nejake dalsi bez. prvky nez jen zamek ve dverich a imobilizer, tak se to uz prestava vyplacet krast tohle auto na ND. nez zlodej prekona vsechny bez. prvky ubehne more casu a stejne si nemuze byt jistej, ze kdyz odstranil alarm nebude tam jeste nekde neco.
za to kradene auto si myslim vic jak 50k na nd nedostane mozna i min a aby ho kvuli tomu nekdo chytil to si jeste rozmysli.
proste muj nazor je, ze u starsiho auta se nekolik nezavyslich zabezpeceni vyplati a u noveho auta pojistka (zase tu plati, ze pokud to vazne chteji tak si to vemou)
Originál zaslal Lukke
[B]Je to na hovno pánové. Přemýšlím taky o Sherlog, na jaře si to tam asi nechám nainstalovat. Přece jen jak se říká - čím víc tim líp. A zruším pojištění, protože je to špona jak prase.
Se Sherlogem dostaneš u ČP slevu jak na pojistku proti krádeži, tak i na havarijku!!! U Allianzu jen na krádež.
Originál zaslal Kriznik
[B]nevim kolik je na tom pravdy o tom ze se da sherlog odstinit tim, ze auto soupnou do nejakyho kamionu k tomu urcenymu...
ono, auto co ma na sobe sherlog a kdovi kolik dalsich zabezpeceni, je prave kara, ktera je vesmes ne zrovna levna a cilova skupina odberatelu pase prave po takovych kouscich![]()
vím že káru s sherlogem najdou i několik metrů pod zemí, o kamiónu nebo nějaké rušičce nevím:)
Originál zaslal LOPOLO
[B]mno odstinit se da lecos ale neni to moc realny
jojo, ale ono hodne zalezi v jake vlnove delce vysilac vysila.......
kamarad mi vypravel, ze meli kdysi pujcovnu aut (dokud jim to nerozkradli) a do aut montovali sherlog, nebo podobny system. Jednou po kradezi zjistili, ze maji auto nekde v lesich ve stare stodole zahazene 4mm plechama

krom toho, se jim jeste asi pred rokem nejake to auto prohanelo na ukrajine, ale dostat to tam odsud je tak trochu problem
Chlapi, když už se o tom tak bavíme, napadá mne, že je docela blbý tady vykládat, co má kdo v autě namontované, co tam kdo bude dávat.. a vůbec, popisovat tady výbavu, presentovat fotky a udávat město bydliště.. nepřipadá vám to nebezpečný?
Vždy? si vemte, že ti zloději krom toho, že jsou to hajzlové, nebudou úplní blbci a když potřebují nějaké báwo, tak si otevřenou tyto internetové stránky a mají to jak MENU v restauračce, jen si vybrat!
Já mám většinu údajů zkreslených, aby si na mne nikdo jen tak nepřišel (sice nevím, co to pomůže, ale aspoň něco).
Kua fix, napadlo mne to až teď, ale je pravdou, že tyto fandovský stránky jsou fakt úžasnou přehlídkou "hledaného zboží" , nemyslíte? Fuj, je mi až zle, když si to všechno domyslím... :shit:
Vždy? si vemte, že ti zloději krom toho, že jsou to hajzlové, nebudou úplní blbci a když potřebují nějaké báwo, tak si otevřenou tyto internetové stránky a mají to jak MENU v restauračce, jen si vybrat!
Já mám většinu údajů zkreslených, aby si na mne nikdo jen tak nepřišel (sice nevím, co to pomůže, ale aspoň něco).
Kua fix, napadlo mne to až teď, ale je pravdou, že tyto fandovský stránky jsou fakt úžasnou přehlídkou "hledaného zboží" , nemyslíte? Fuj, je mi až zle, když si to všechno domyslím... :shit:

Originál zaslal Janis
[B]Chlapi, když už se o tom tak bavíme, napadá mne, že je docela blbý tady vykládat, co má kdo v autě namontované, co tam kdo bude dávat.. a vůbec, popisovat tady výbavu, presentovat fotky a udávat město bydliště.. nepřipadá vám to nebezpečný?
Kua fix, napadlo mne to až teď, ale je pravdou, že tyto fandovský stránky jsou fakt úžasnou přehlídkou "hledaného zboží" , nemyslíte? Fuj, je mi až zle, když si to všechno domyslím... :shit:![]()

btw. nesmime byt zas az takovy paranoici

Originál zaslal skautik
[B]:) vetsina z nas nerika co veskutecnosti v tom aute mahlasky typu "mam nekolik nezavyslich zabezpecovacich zarizeni" asi nejsou az tak moc konkretni.
btw. nesmime byt zas az takovy paranoici![]()
To sem rekl ja a nevidim na tom nic spatnyho. Nikoho z vas to v podstate nemusi zajimat i kdyz je to pravda. Mozna sem lehkej paranoik ale vic jak ze sou tam tri druhy nereknu

Originál zaslal Martinéz
[B]no ja bych to neprehanel. tady to by mohlo spis fungovat jako menu nahradnich dilu. nikdo (snad krome lukkeho) tady nema pro zlodeje atraktivni karku...myslim tim zlodeje VELKOU RYBU...tem ostatnim je to jedno, vezmou paty auto, co potkaj...
No troufnul bych si tvrdit, že pro někoho, kdo si staví M3, by se tady něco atraktivního určitě našlo.