Tak jsem se k tomu dnes konecne dostal.Maximalka byla na rovine 245 a tam to zaskrtil omezovac(otacek)
Tolik jsem opravdu necekal,ale nad 220 uz to nelezlo moc rychle....
Ale jinak super,auto tichy, bez kmitu, dovedu si predstavit tak jet i delsi usek.Ta rychlost se nejevila jako zavratna.
S předchozím vozítkem Honda CRX na dálnici D11 cca.232km/h - to je pak adrenalin udržet takovou motokáru na silnici.. Jinak se svoji 320i cca. 230km/h na zimákách 185/65R15, na le?ákách 225/45R17 cca. těch udávanejch 214km/h (3 lidi v autě, plná nádrž a milión těžkejch nesmyslů v kufru)
kompakt 320D na zimácích 205/55/R16 cestovní /trvalá/ rychlost 220kmh, zkusil jsem i 230, ale ty zimáky jsou do 210kmh, tak jsem toho raději nechal. Při 220 zcela bezproblémové auto , ostatně to jsem od něho očekával.
alp píše:hele pane, na cip se vyprdni, stejne ti ten vykon bude stacit. Ja jsem predesly auta taky tunil co to slo a ted naprosto nemam zadnou potrebu. Dynamiku to bude mit dostatecnou a tunit se to da jinak ... Kvuli maximalce to za to nestoji ... a toho ukradeni bych se nebal, si to vezmeme do merku a rozchodime alarmy pagery aspol. navic tam mas zamek radici paky, tak to nebude tak horky. Spis ti to nejakej zavistlivec poskrabe.
alp píše:no to byly casy kdy jsem chodil na vejsku a dost to flakal, pritelkyne zadna ... ted uz pri praci a schaneni bydleni to tak horky neni ... ale doufam ze casem zase bude ...
M40 v E36, klepaly hydroštely a na dálnici frája v koktávě, plnej plyn a 1.6 vs 1.6, já téměř 200 podle budíků, to se už ručka ploužila, ale tak ještě 5km/h by možná dala. koktáva se zmenšovala v zrcátku, škoda že jsem neviděl fráju v koktávě. On sám, my ve 4
fixCZer píše:M40 v E36, klepaly hydroštely a na dálnici frája v koktávě, plnej plyn a 1.6 vs 1.6, já téměř 200 podle budíků, to se už ručka ploužila, ale tak ještě 5km/h by možná dala. koktáva se zmenšovala v zrcátku, škoda že jsem neviděl fráju v koktávě. On sám, my ve 4
BMW e34 525 (170poníku) 235km/h tachometrových po rovině.......
jinak nedavno po cestě do Budějovic s VW Golf II 1.6 185km/h tachometrových(z kopce) a když sem tam přijel, tak se mě bratránek ptal, jestli mi neco neni, že jsem celej bílej
fixCZer píše:M40 v E36, klepaly hydroštely a na dálnici frája v koktávě, plnej plyn a 1.6 vs 1.6, já téměř 200 podle budíků, to se už ručka ploužila, ale tak ještě 5km/h by možná dala. koktáva se zmenšovala v zrcátku, škoda že jsem neviděl fráju v koktávě. On sám, my ve 4
velkom tů ze 2004
topic z roku 2003, ale alespon se nezakládá nový....