v petce ano,ale ve trojce asi ne...gelty píše:Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek.....![]()
P.S.jak bylo řečeno, předek asi bouranej, tak zadek taky, protože 3 brzd.světlo bylo v 96 série a ten jí ho nemá, nebo je fakt jiná kastle....![]()
Asi jeden bezvýznámný paskvil, čekající na nějakého trumberu...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
m3...
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Gelty ja nechchi aby jsi se citil nejak dotceny, ale priste si radsi poradne vsechno nastuduj
krome toho by me zajimalo, jak jsi prisel z tech fotek na tipcars ze je bourana ze predu a ze zadu? Na tech fotkach poznas leda tak, ze je to fialovej sedan e36 s mkovyma naraznikama
Jogurt
z ceho ta kastle je poznas podle vinu kterej projedes etk, ne?

krome toho by me zajimalo, jak jsi prisel z tech fotek na tipcars ze je bourana ze predu a ze zadu? Na tech fotkach poznas leda tak, ze je to fialovej sedan e36 s mkovyma naraznikama
Jogurt

-
- Kontaktovat uživatele:
gelty píše:Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek.....![]()
P.S.jak bylo řečeno, předek asi bouranej, tak zadek taky, protože 3 brzd.světlo bylo v 96 série a ten jí ho nemá, nebo je fakt jiná kastle....![]()

Myslíš ten převařenej VIN ?skautik píše:Gelty ja nechchi aby jsi se citil nejak dotceny, ale priste si radsi poradne vsechno nastuduj![]()
Jogurt

-
- Kontaktovat uživatele:
Odkud asi sem přišel, že je bouraná na předek, hmmmmmm....jogurt píše:tak byl sem dnes podivat na tudletu M3 a je to klasicka E36 a v ni motor s M3, byla bourana na predek, odstranen omezovac... majitel nevi, ale jede mu to 270 takze asi je, jinak ma to m3 predni a zadni naraznik.
A stav: musej se dat komlet nove brzd ktouce+desticky, zadni dil vejfuku, praskle mlhovky, diferencial neni s M3, na predku spatne tlumice,
sedacky nejsou s M3, je tam manualni klima,
od kdy se do M3 davala vubec digitalni klima 95 ???
Jinak v technicaku je druhej majitel, ale ten taky uz neni puvodni(((

-
- Kontaktovat uživatele:
Příště si nejdříve všechno prostuduj, než něco napíšeš....skautik píše:Gelty ja nechchi aby jsi se citil nejak dotceny, ale priste si radsi poradne vsechno nastuduj![]()
Jogurt

no nevím nevím,já mám 96ku s brzdovkou.....Lukas H. píše:Co to zase meles? Treti brzdovka je az od 97...gelty píše:Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek.....![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Konečně se mě tady někdo zastal.M3maniac píše:no nevím nevím,já mám 96ku s brzdovkou.....Lukas H. píše:Co to zase meles? Treti brzdovka je az od 97...gelty píše:Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek.....![]()

Všichni jsou chytří jak kráva....

lolgelty píše:Konečně se mě tady někdo zastal.M3maniac píše:no nevím nevím,já mám 96ku s brzdovkou.....Lukas H. píše: Co to zase meles? Treti brzdovka je az od 97...![]()
hele kamo, ty jsi nahore psal, ze jsi k te M3 chtel neco rict, ale ze jsi radsi mlcel aby jsme te nesepsuli, pak jsi napsal ze predek asi bouranej a zadek taky. Z toho jsem usoudil, ze jsi poznal ze je to srot uz z fotek, ale radsi jsi nam sem nic nepsal.... ja chci vedet jak to teda je. jak jsi na to prisel jeste pred tim nez jogurt napsal ze to videl na vlastni oci.

rene ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?
zadni brzdovka nema zadnou vypovidajici hodnotu

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsou ty x-mista? Ja vim akorat o 2 - pod prednim sklem vyrazeny do plechu a pak nalepka na ridici jednotce motoru...skautik píše: ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?
kdyz mrknes pod zadni sedacku,najdes tam lejstro....teda pokud ho uz nekdo nevytah, ale ja ho nasel na kazdem aute co sem melJawak píše:Kde jsou ty x-mista? Ja vim akorat o 2 - pod prednim sklem vyrazeny do plechu a pak nalepka na ridici jednotce motoru...skautik píše: ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?

Tak to je divny kemo, ja mam 97 a mam ji, Lopolo ma 96 a brzdovku nema ted jsi prisel s tim ze ji mas na 96...M3maniac píše:no nevím nevím,já mám 96ku s brzdovkou.....Lukas H. píše:Co to zase meles? Treti brzdovka je az od 97...gelty píše:Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek.....![]()

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, já to napsal, až to Jogurt viděl, koukni se pořádně nejdřív na celé téma, od začátku, než něco napíšeš!skautik píše:lolgelty píše:Konečně se mě tady někdo zastal.M3maniac píše: no nevím nevím,já mám 96ku s brzdovkou.....![]()
hele kamo, ty jsi nahore psal, ze jsi k te M3 chtel neco rict, ale ze jsi radsi mlcel aby jsme te nesepsuli, pak jsi napsal ze predek asi bouranej a zadek taky. Z toho jsem usoudil, ze jsi poznal ze je to srot uz z fotek, ale radsi jsi nam sem nic nepsal.... ja chci vedet jak to teda je. jak jsi na to prisel jeste pred tim nez jogurt napsal ze to videl na vlastni oci.
rene ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?
zadni brzdovka nema zadnou vypovidajici hodnotu

Takže, já to viděl taky s fotek, jen sem četl a četl a četl . . .