Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

poradte e46

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vlk

#1 Příspěvek od vlk »

našel jsem ji na mobile.de, můžete mi k ní něco říct, chápu, že když to člověk nevidí tak nemuže říct nic, ale přeci, kdyby někdo měl nějaký postřeh 8O :lol: .

ODKAZ: BMW e46 - 2.0

Díky všem
Přílohy
e46.jpg
e46.jpg (13.76 KiB) Zobrazeno 2268 x
m.deejay

#2 Příspěvek od m.deejay »

Podle fotky dobrý - jen podle fotky. Cena je dobrá, u nás jsou pořád drahý...těžko říct...
gelty
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od gelty »

Tak hned v úvodu ti chci říct, že sem velký kritik, proto mé názory tu moc lidí nerado slyší :cry:
Ale řeknu ti toto:
Cena je v "celku" odpovídající k tomuto autu.
ALE!!!!!!!!!!!!!!
Nezapomeň, že je to bílá barva, což se mnoha lidem nelíbí, proto v případným prodejem bys měl problém. Bílé barvy používají hodně firemní auta.
Interiér, je jasné, že za tuto cenu je to pěkné holátko, což tě určitě bude brzy mrzet. :?
A proč dvoulitr? Jdi do většího, řeší se to tu pořád! 323, 325 je stejná pojistka, lepší výkon, stejná spotřeba! 328i, je už samo o něčem jiném... :wink:
Jinak podtrženo, sečteno, ta cena je na hranici, když to je takové holátko, "jen dvoulitr" a bílá barva k tomu! :evil:
Asi bych do ní nešel.(Ale je to můj názor!)
Raději počkej na jiný kus s bohatší výbavou, lepší barvou a větším obsahem.
Měl sem jednu Fuck hezkou 323i (8/99) v černé barvě jemně tˇuklou na rožek (rozbité světlo a pomačkaný blatník) a najeto stejně jak tvé a cena byla na nějakých 7800,-Eur!!!!!
Proto počkej a uvidíš!
P.S. na podzim auta jdou s cenou rapidně dolu, proto bude hodně aut na výběr!
Jinak rozhodni se jak chceš, já jen ti řekl svůj názor.... 8)
vlk

#4 Příspěvek od vlk »

gelty: díky za názor, zcela souhlasím s tím motorem, můj favorit je 323, bílá barva mi nevadí. Výbava je fakt slabá. Počkám, Díky :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od skautik Čestný člen »

vlk píše:gelty: díky za názor, zcela souhlasím s tím motorem, můj favorit je 323, bílá barva mi nevadí. Výbava je fakt slabá. Počkám, Díky :)

bila barva je cool kor kdyz je to na M3 :)
jinak bez radsi do 320d se standartni vybavou :) (digiklima, OBC, multifunkcni volant, tempomat, 4x okna v el., sibr, sklapeci zrcatka, samozatmavovaci, atd....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:
vlk píše:gelty: díky za názor, zcela souhlasím s tím motorem, můj favorit je 323, bílá barva mi nevadí. Výbava je fakt slabá. Počkám, Díky :)

jinak bez radsi do 320d se standartni vybavou :) (digiklima, OBC, multifunkcni volant, tempomat, 4x okna v el., sibr, sklapeci zrcatka, samozatmavovaci, atd....

Skautíku,máš pocit,že to co jsi tu vypsal je standartní výbava ??????? takže mech.klima s kolečkama,volant bez jediného čudlíku a s gumy,tím pádem bez tempomatu,s klikama vzadu,bez šíbru atd...
Bwambovak
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Bwambovak »

Opravdu se ceny behem roku meni? Zlevnuje se na podzim/zimu?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bwambovak píše:Opravdu se ceny behem roku meni? Zlevnuje se na podzim/zimu?

No je jasné,že auto bez klimy je lépe prodávat za chladného počasí s vysvětlením,že u nás je pěkně 2 měsíce v roce.A taky auta 4x4 jsou žádanější v zimním období.Tak stejně se asi těžko prodá kabrio v prosinci,leda že bude jako vánoční dárek :D

A nakonec,každé auto má svého kupce ... tzn.že opravdu dobré auto ti nikdo nedá za cenu těch po sezóně levných šrotů....
Bwambovak
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Bwambovak »

No chci koupit e36, v jakym motoru presne nevim. A ani na to moc nespecham, ale nejradsi bych nejake coupe. A kdyby eventuelne prislo zlevneni na prelomu roku - budu jedine rad.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:
skautik píše:

Skautíku,máš pocit,že to co jsi tu vypsal je standartní výbava ??????? takže mech.klima s kolečkama,volant bez jediného čudlíku a s gumy,tím pádem bez tempomatu,s klikama vzadu,bez šíbru atd...

nene to byla ironie :)
reakce na prispevky typu bawo bez vybavy(kuze) neni bawo :)
Odpovědět