Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podpora Jardy(Jawaka)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od patras Čestný člen »

HLAVNE ZE BUDE JAROUS V POHO !!! Jakmile se probudi, tak ho od nas musis pozdravovat NIKI .... drzte se .. oba
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Scooter »

Konečně dobrá zpráva.Jardo drž se :!:
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
TURBO_KrteK

#63 Příspěvek od TURBO_KrteK »

dopadne to dobre, urcite :bigups:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Zave »

TURBO_KrteK píše:dopadne to dobre, urcite :bigups:

TO JE JASNÝ!!! JINAK TO NEJDE
psena
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od psena »

Asi pujdu ke stvestkam.....fakt me ta zatacka prisla prilis jednoducha, ze by tam Jarda udelal chybu, myslel jsem si ze tam musel byt chodec nebo zvire.
Ale co jsem podle stop na vozovce nepoznal, bylo to, ze tam v tom aute jeli dva! :lol:
Kazdopadne ten Jarduv kamos je hrdina a co je predevsim prima a z ceho se sam poucim je to, ZE MEL SEBOU NUZ!!!
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od HEERY »

No preju brzke uzdraveni
skautik Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od skautik Čestný člen »

psena píše:Asi pujdu ke stvestkam.....fakt me ta zatacka prisla prilis jednoducha, ze by tam Jarda udelal chybu, myslel jsem si ze tam musel byt chodec nebo zvire.
Ale co jsem podle stop na vozovce nepoznal, bylo to, ze tam v tom aute jeli dva! :lol:
Kazdopadne ten Jarduv kamos je hrdina a co je predevsim prima a z ceho se sam poucim je to, ZE MEL SEBOU NUZ!!!

jako spravnej chlap ne? ty ho nemas? :)
krom toho, hrdina nehrdina, doufam, ze by to udelal kazdej kdo by v tom aute jel :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Zave »

psena píše:Asi pujdu ke stvestkam.....fakt me ta zatacka prisla prilis jednoducha, ze by tam Jarda udelal chybu, myslel jsem si ze tam musel byt chodec nebo zvire.

Jen pro info v tom aute jeli 3...
Jo a prece každý muž má nůž... Né? :wink:
Bwambovak
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Bwambovak »

Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.
Kaca2

#70 Příspěvek od Kaca2 »

Bwambovak píše:Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.

Taktak , moje řeč, raději přejet...bohužel .. :( .Začátkem června jsem ve 170 sjela něco bílého (asi kočku podle skalpu na plastu) :roll: poněvadž jsem u toho psala smsku, no masakrrr, plasty letěly vzduchem...ale možná že kdybych se tomu vyhla tak je to masakrrr pro mě.. :cry: :roll:
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Fatal Design »

Tak to je drsné !

Doufám, že se z toho Jarda brzy dostane, protože se tím myslím i nám všem moc uleví !!
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od mkalous »

No dostal jsem se k tomu až teď, ale i tak mi běhá mráz po zádech... Osobně jsme Jawaka neznal, ale je to přeci jen člověk a milovník BMW, takže mu držím palce jako kazdý v diskuzi a zaroveň vzkazuji celé rodině, a? se drží......

Držím palce.
psena
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od psena »

skautik píše:
psena píše:Kazdopadne ten Jarduv kamos je hrdina a co je predevsim prima a z ceho se sam poucim je to, ZE MEL SEBOU NUZ!!!

jako spravnej chlap ne? ty ho nemas? :)
krom toho, hrdina nehrdina, doufam, ze by to udelal kazdej kdo by v tom aute jel :)

Hrdina je pro me kazdej kdo tesne pred vlastnim upadnutim do bezvedomi mysli a take pomuze kamaradovi.Verim ze standartni je v pripade soku a vlastniho zraneni myslet spis na sebe.Ale ja to jen domenka, nikdy jsem nic podobneho nezazil.

A propo, jak jsou na tom ti dalsi kluci?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Zave »

Oni tam jeli tri. Jeden byl uplne ok- tomu se nic nestalo, druhej mel otres mozku a na nic si nepamatuje a treti byl Jarda a ten upadl do bezvedomi. Ne ten co krájel...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od skautik Čestný člen »

kaca píše:
Bwambovak píše:Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.

Taktak , moje řeč, raději přejet...bohužel .. :( .Začátkem června jsem ve 170 sjela něco bílého (asi kočku podle skalpu na plastu) :roll: poněvadž jsem u toho psala smsku, no masakrrr, plasty letěly vzduchem...ale možná že kdybych se tomu vyhla tak je to masakrrr pro mě.. :cry: :roll:

no nevim jestli pri rizeni psat sms je zdravi prospesne. At tak nebo onak :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od patras Čestný člen »

skautik píše:
kaca píše:

ve 170 psat sms ???? to neni nerozum, to je hazard, co kdyby tam misto kocky bylo dite ???? taky by plasty leteli vzduchem ......
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Pavel H

#77 Příspěvek od Pavel H »

patras píše:
skautik píše:
kaca píše:[quote="Bwambovak"]Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.

ve 170 psat sms ???? to neni nerozum, to je hazard, co kdyby tam misto kocky bylo dite ???? taky by plasty leteli vzduchem ......[/quote]

Presne tak. Vzpamatuj se. SMS psat za jizdy je hazard nejen se sebou, ale i s ostatnima okolo. To Ti snad neutece a nebo si zastav a napis si to v klidu. Alespon tam nebudes mit chyby :-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Zave »

1Pavel píše:
patras píše:
skautik píše:[quote="kaca"][quote="Bwambovak"]Drzim palce a rikam si ze kocky radsi prejizdet i kdyz mam zvirata rad.

ve 170 psat sms ???? to neni nerozum, to je hazard, co kdyby tam misto kocky bylo dite ???? taky by plasty leteli vzduchem ......[/quote]

Presne tak. Chlape vzpamatuj se. SMS psat za jizdy je hazard nejen se sebou, ale i s ostatnima okolo. To Ti snad neutece a nebo si zastav a napis si to v klidu. Alespon tam nebudes mit chyby :-)[/quote]

Moje rec... Lepsi prijet o minutu pozdeji nez vubec... :cry:
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Tomik007 »

Lepsi je ztratit v zivote vterinu nez ve vterine zivot...timhle by se melo ridit hoooodne ridicu...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Zave »

Tomik007 píše:Lepsi je ztratit v zivote vterinu nez ve vterine zivot...timhle by se melo ridit hoooodne ridicu...

moc pekne receno.... To by si melo vzit do hlavy celkem dost lidi.. :(
Odpovědět