Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co vy na to???
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:je to krasny, mraceni kapoty bych udelal decentnejsi, hlavne na vnitrnich stranach svetel, snizeni vzadu je moc v predu presne. interier je chudsi, ale v poho, koncovka vyfuku dtm ... to zrovna nemusim. jako celek super kara

Lion píše:patras píše:je to krasny, mraceni kapoty bych udelal decentnejsi, hlavne na vnitrnich stranach svetel, snizeni vzadu je moc v predu presne. interier je chudsi, ale v poho, koncovka vyfuku dtm ... to zrovna nemusim. jako celek super karaTo s tím DTM výfukem si mě Patrasi moc nepotěšil, ted v pondělí mě má zrovna DTM výfuček přijít na mýho mazlíka
..No je fakt že sem po objednávce trochu váhal jestli jsem neměl vzít normál rovnej ale zase na druhou stranu to snad tak hrozný nebude
Jenom z toho občas budeš muset vylejt deš?ovku ...

-
- Kontaktovat uživatele:
Ptal ses na názor a můj názor je ne na tzv. tuning jako takovej. Bavoráci jsou dokonalý auta a podle mě na nich není co zlepšovat. Člověk by je měl pochopit a milovat je takový, jaký jsou.
Všichni mluvěj o tuningu, že tam jde o to odlišit se od ostatních. Z mýho pohledu je ale výsledek opačnej. Stačí zajít na nějakej sraz a je tam jeden paskvil jako druhej. Většinou málem nepoznáš, co to bylo původně za auto, protože nakonec jsou všechny stejný: Mkový zrcátka, vytažený blatníky, límce + šlupky, mračítka, DTM roury, ozdobičky atd.
Říkám to všude ale musím to zopakovat: radši budu cpát prachy do zachování super (= původního) stavu auta, s odstupem času se takový auto líbit víc než starej tuning. Taková šestka nebo E30 v super stavu - není to klenot?
Nerad bych se tímto dotknul kohokoliv z vás, kdo má na věc jinej názor (pár vás tady je, soudě dle ikonek), tak to neberte jako hozenou rukavici.
Všichni mluvěj o tuningu, že tam jde o to odlišit se od ostatních. Z mýho pohledu je ale výsledek opačnej. Stačí zajít na nějakej sraz a je tam jeden paskvil jako druhej. Většinou málem nepoznáš, co to bylo původně za auto, protože nakonec jsou všechny stejný: Mkový zrcátka, vytažený blatníky, límce + šlupky, mračítka, DTM roury, ozdobičky atd.
Říkám to všude ale musím to zopakovat: radši budu cpát prachy do zachování super (= původního) stavu auta, s odstupem času se takový auto líbit víc než starej tuning. Taková šestka nebo E30 v super stavu - není to klenot?
Nerad bych se tímto dotknul kohokoliv z vás, kdo má na věc jinej názor (pár vás tady je, soudě dle ikonek), tak to neberte jako hozenou rukavici.
-
- Kontaktovat uživatele:
MikeT píše:Ptal ses na názor a můj názor je ne na tzv. tuning jako takovej. Bavoráci jsou dokonalý auta a podle mě na nich není co zlepšovat. Člověk by je měl pochopit a milovat je takový, jaký jsou.
Mno každopádně jestli Ti zbyde něco z toho, co jsi hulil před tím, něž jsi tohle napsal, wem to na sraz...
To si musim dám taky

MikeT píše:Chlape, já nehulim, jen jsem napsal svůj názor. Radši napiš, co si myslíš ty, to by mě docela zajímalo, OK? Dík.
Já tě, MikeT, rád podpořím, sem konzervativni, co se týče tuningu/ne-tuningu. Ještě tak. alpina, rieger a tak, co je oficiálně požehnaný od bmw. Na adidasky si taky nikdo nedává vytůněný tkaničky.

MK píše:MikeT píše:Chlape, já nehulim, jen jsem napsal svůj názor. Radši napiš, co si myslíš ty, to by mě docela zajímalo, OK? Dík.
Já tě, MikeT, rád podpořím, sem konzervativni, co se týče tuningu/ne-tuningu. Ještě tak. alpina, rieger a tak, co je oficiálně požehnaný od bmw. Na adidasky si taky nikdo nedává vytůněný tkaničky.![]()
Já bych řekl,že kdyby se ty tkaničky prodávaly,tak si piš,že by si je někdo dal.Já osobně si myslím že decentní tuning neuškodí.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
kazdej ma rad neco jinyho .. nekdo to rad serie .. nekkdo to rad tuned ... ja mam moc rad tuning - libi se mi i FF tuning ale jen na japoncich .. Jinak nerikej ze Schnitzer Hamman nebo Hartge te neberou ??? je to sice o jinejch penezich ale tuning to je ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET