Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Moj Compactik
brutalne znizeny je a to doslova - predchadzajuci majitel na tom rucne skratil predne pruziny, takze ich planujem vymenit za povodne, zatial jazdim brutalne opatrne, ale je to iba docasne riesenie - mrtvym aj zivim policajtom sa zatial vyhybam, po prahe preto jazdim iba osvedcenymi cestamistva píše:Na fotkách to vypadá, že budeš moct v zimě shrabovat sníh. Nemáš problém třeba při přejíždění "mrtvýho policajta" - myslím takovýho toho zbržďovacího příčnýho žlutočerně pruhovanýho hrbolu?
Pro porovnání foto mýho mrňouska s orig. výškou.
keby mal niekto zvysne predne pruziny, prosim kontaktujte ma, rad by som ich kupil
zatial trpim ja aj kara

-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
to je jedno, jakmile seriovy tlumice jedou mimo beznou drahu tak koncej ...nehpo píše:toho sa dost obavam, preto s tym jazdim len po mne dobre znamych cestach, kde by ma nemala prekvapit neocakavana jama alebo spomalovac, ale niekedy ...patras píše:2nehpo ... takze flexa tuning .... to budou ty chudinky tlumice pekne vypadat ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Otázkou je, co udělaj tlumiče, který jsou připravené na nějaké to snížení, třeba 3cm a dáš tam péra kratší o 5cm.patras píše:to je jedno, jakmile seriovy tlumice jedou mimo beznou drahu tak koncej ...nehpo píše:toho sa dost obavam, preto s tym jazdim len po mne dobre znamych cestach, kde by ma nemala prekvapit neocakavana jama alebo spomalovac, ale niekedy ...patras píše:2nehpo ... takze flexa tuning .... to budou ty chudinky tlumice pekne vypadat ...