Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kolik vám papá 740 automat rv 1997?
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
BC většinou ukazuje vyšší spotřebu a když tomu člověk dává extra čočku, pak i o litry víc. Mně BC ukazoval na 540i 13.9 l / 100 km a reál podle účtenek/km byl 12.8 l / 100 km. Ale těch 8 v 740i, to se dá dosáhnout když to při ustálené rychlosti vynuluju a pak měřím na několika km klesání nebo rovince.bmwfil píše:Však píše dle BC a ten je zjevně špatně nakalibrovanej
To jo.... když vynuluješ BC..a jdeš tak 90 tak to žere 8,5litru....(jen vtedy..)RedBaron píše:BC většinou ukazuje vyšší spotřebu a když tomu člověk dává extra čočku, pak i o litry víc. Mně BC ukazoval na 540i 13.9 l / 100 km a reál podle účtenek/km byl 12.8 l / 100 km. Ale těch 8 v 740i, to se dá dosáhnout když to při ustálené rychlosti vynuluju a pak měřím na několika km klesání nebo rovince.bmwfil píše:Však píše dle BC a ten je zjevně špatně nakalibrovanej
Raz sme skoušely za kolik to jde dle BC nejmín...
Tak sem jel 10km úsek 60-70 a BC nám ukázal 8.8L...!

Ale to te i s Wartburgem predjíždeji...

Kdo si kupuje auto nad 2.5litru....dle mne nemúže nejak koukat na spotrebu...
Či to žere 10 nebo 12...je jedno..., to pohodlí a to svezení se vyrovná klidne i nejakýmu Favoritu...který to tahá za 8litrú...

Ale všechno treba brát se zdravím rozumem...

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
OMG to je vuuul, automat žere ve městě nejvíc, ta čubka všude vyřazujem dojiždi na neutral a vubec se s tim nesere, naopak exceluje na dalnici svym převodem. Co se tyče spotřeby ja zkoušel jet rozjezdy pomalinku, jel jsem 40km trasu, prujezd přes olomouc po obchvatě přes tři světelny a pak okresky, v obci sem jel 60, mimo obec 110 a vyslednou sem měl 9,0, ale to se nedá taklhle jezdit, kombinovanou mám 15-18, když trochu lítam sem kolem těch 25DOEMIXXX píše:tak to mam asi jinej motorT613 píše:neprekvapil te
do 10 po meste by musel tlacitsice je 4.0 V8 rozumny na spotrebu/vykon ale po meste do 10 jezdit nebudes ani z kopce
jinak mejch V8 opravdu nezere to co pises....je to o noze
jinak na popojizdeni je nejlepsi automat, clovek tam da D, pusti brzdu a auto krasne jedu skrz tu kolonu za 00 nic
-
- Kontaktovat uživatele:
No proste ja si vnucuju že jezdím za 5L mimo mesta a za 7L v meste..RedBaron píše:To 2x použité "do" spíš mělo být "od" , viď?Bobes-740i píše:Zdravím mám 740 e38 mimo město jezdím do 9,5 a po městě do tech 13

Jinak bych nemohl jezdit v 4litru a vedet o te realnej spotrebe...

Proste: "Nevědomost je sladká!"