Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ovládání smyku,drift
-
a jde to vůbec s dieselem? 320d na suchu moc urvat nejde (tak při rozjezdu v křižovatce nebo pokud fakt jedete ostrou dobře klopenou zatáčku
), na mokru bez problémů, ale jde mi o to, že např. v otázkách citlivosti plynu apod. diesel na benzín prostě nemá.. (
největší prdel je stejně když se vám na šterku utrhne předek
moc zábavné to není 

největší prdel je stejně když se vám na šterku utrhne předek

-
- Klubové ID: 1422
- Kontaktovat uživatele:
nepochybujcetronix píše:a jde to vůbec s dieselem?

http://www.youtube.com/watch?v=rRQkOJ9d37I
i kdyz tenhle diesel ma vyhodu v samosvoru

Quaife za +- 30K. Nevyhody to ma take ze pri zlych adheznych podmienkach to viac ustreluje - ale zasa predvidatelnejsie, takze urcite by som nepovedal ze sa to sprava zakernejsie, pri open diffe nikdy nevies kedy sa ti chyti zrazu aj druhe koleso a ked rychlo nedas opacnu kontru tak si v peeecku. Auto bez svoru by som uz nechcel...
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem v zime vzal jen obrubnik(bokem natvrdo), a prave dnes jsem menil zadni rameno, predni mam vymenene uz od te doby. Byl jsem rad, ze po oprave geometrie ukazala prijatelne hodnoty...proste tukanec za 10 000 a to to dopadlo dobre, byt ohlej tlumic od KW Var. II tak si hodim masli...a to byl jen patnicek, jestli jsi tam mel zed tak je mi to vazne litosrle píše:no dneska lilo..... tak jsem to vzal pres obrubnik primo do zdi

telefon se mi radsi vybil, tak jsem to ani nenafotil, ale prejel jsem pres 20ti centimetrovy obrubnik a vzal to pravym predkem do zdi. ne moc rychle ale jo.
to co je videt: naraznik, blatnik, kapota, svetlomet, mlhovka, a 2 elektony a jedna guma. buh vi co jeste. jen doufam, ze jsem necim nehnul. jediny co mi nevadi je ta pneu. byla zimni a sla by stejne pryc protoze byla sjeta. to mozna byl ten problem
no vidim to pres kilo, asi hodne pres. pojistovna me bude mit rada.
to co je videt: naraznik, blatnik, kapota, svetlomet, mlhovka, a 2 elektony a jedna guma. buh vi co jeste. jen doufam, ze jsem necim nehnul. jediny co mi nevadi je ta pneu. byla zimni a sla by stejne pryc protoze byla sjeta. to mozna byl ten problem

no vidim to pres kilo, asi hodne pres. pojistovna me bude mit rada.