Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

NETOPÍ mi 320 E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ventak

#1 Příspěvek od ventak »

Zdravím,vyměnil jsem vodní chladič na mé 320i a od té doby mi to netopí,asi se to musí někde odvzdušnit,ale nevím kde!Chci se zeptat zda s tím někdo nemá zkušenost?Díky za rady.Jirka
tupaccz

#2 Příspěvek od tupaccz »

ventak píše:Zdravím,vyměnil jsem vodní chladič na mé 320i a od té doby mi to netopí,asi se to musí někde odvzdušnit,ale nevím kde!Chci se zeptat zda s tím někdo nemá zkušenost?Díky za rady.Jirka

mrkni pořadně do motoru jsou tam takové ventily no a jsi doma ale hledej spiše uvrchu:-D
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fikop »

Máš to zavzdušněné!!! Dolívej vodu tak dlouho, dokud nepřestane ubývat. Po každém dolití zkus povolit odvzdušňovací šroub co je na chladiči vpravo nahoře. Odvzdušnovat se začíná až se otevře termostat a pustí vodu do chladiče. Jo a moc nepřelívej, ať si nezničíš chladič.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pazdi »

měl jsem stejnej problém...netopilo mi auto...je to na 100% jak píše Fikop, musíš to odvzdušnit
ventak

#5 Příspěvek od ventak »

Díky za rady,zkusím to a dám pak vědět,zda je vše už OK :wink:
Odpovědět