Nevím jestli si troufnout jet na dovolenou svým autem - e36, 318i (M43) rok 94... Původně jsme měli jet busem, ale už v něm nějak neni místo a pobyt už máme zaplacenej... Vůbec jsem autem jet nechtěl, ale už tak nějak nemám moc na výběr. Autu veřim tak na 95%, ale 5% tam prostě je, že se může něco kdykoli vysrat a zákon schválnosti funguje - najezdíš 12tis. po republice bez jedinýho problému, vyjedeš za hranice a bum - něco se posere...

Motor mám myslím v cajku, má najeto origo 203tisíc nic neklape, drží otáčky, jede plinule, motor má nové těsnění pod hlavou, novou visku, novej termostat, vodní pumpu, teplotní čidla, dostane novej olej (5w40) a svíčky...
O podvozek tolik nejde, mám nový tlumiče, nový brzdy, důležitý je aby motor šlapal jak hodinky...
Máte typ co všehno důležitýho mám zkontrolovat před odjezdem? Respektive co by mohlo z ničeho nic odejít?
Další věc je na jakejch kolech jet - mám 17ky letnáky 225/45 (nemám je zapsaný v techničáku) a nebo vytáhnout fungl zimáky 15ky 185/65. Říkal jsem si, že na těch 15kách bude jízda komfortnější a sníží se spotřeba...
Díky za každou radu nebo názor