Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 normalni nebo long?
čau,
první si stanov svoje požadavky, ja bych třeba ted asi bral víc longa, sice si v nem o něco mín zalítáš, ale zase těch 16cm poznáš víc na komfortu než na jízdě
ja bych ted šel spíš asi do longa, jelikož hodně cestuju ve 4 a prostě těm vzadu by se jelo lépe, nicmene sem stejně nikdy nezažil že by někdo řekl "posun se dopředu at mám víc místa na nohy" i v te klasické verzi je místa dost, ale long pusobí dost limuzínoidně,
ja bych spíš vybiral podle vybavy, motoru a stavu a teprve pak řešil jeslti je to long nebo ne.
navíc long měl tuším v serii dvojity skla, ty si nenech ujít, je to bomba.
první si stanov svoje požadavky, ja bych třeba ted asi bral víc longa, sice si v nem o něco mín zalítáš, ale zase těch 16cm poznáš víc na komfortu než na jízdě
ja bych ted šel spíš asi do longa, jelikož hodně cestuju ve 4 a prostě těm vzadu by se jelo lépe, nicmene sem stejně nikdy nezažil že by někdo řekl "posun se dopředu at mám víc místa na nohy" i v te klasické verzi je místa dost, ale long pusobí dost limuzínoidně,
ja bych spíš vybiral podle vybavy, motoru a stavu a teprve pak řešil jeslti je to long nebo ne.
Je mi jasny,ze za cenu okolo 6000e budou nejake investice,alebohuzel penez neni vic a touha je touha
Ale tak nejak co jsem koukal na mobile.de,tal jsou tam za tyhle penize i ze serviskama,tak to taky onecem vypovida,no ale kazdopadne budu vybirat opatrne.Jeste bych se chtel zeptat jestli nekdo neco nevi jak je to s tou cenou na mobile.de kde je uvadena cena hruba a pak i cena netto nebo jsem videl i jako export prise.tak nevim co pro nas plati a z ceho se datedyvychazetDiky

patriot píše:JaraX píše:čau,
Sry za OT, ale jako proč ?Díík
s dvojityma sklama jde to auta mnohem mín teplo, těžko se do něho dostava, musí se víc praštit

-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:patriot píše:JaraX píše:čau,
Sry za OT, ale jako proč ?Díík
s dvojityma sklama jde to auta mnohem mín teplo, těžko se do něho dostava, musí se víc praštitkdyby to někdo vykradal a hlavně tam nejde hluk a to je největší plus. ve 150km/h v sedmě krásně tichoučko.
Aha, dík