Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bezpecnost e36 :(

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Kail

#41 Příspěvek od Kail »

To že je rozstříhaná od hasičů nic nemění na tom že se zkroutila jak rohlík,zlomená jak v podlaze u B sloupku tak na střeše,to by se u takového auta při střetu s podělanou Dacií nemělo stát.Ta e36 je fakt nepovedená v tomto ohledu :(

Na stranu druhou jak psal Helldiver - ta Dacie to měla přesně na předek,zatímco e36ka to schytala na roh,což je pouze na jeden nosník a ještě trochu z úhlu,což je oproti čelnímu nárazu sakra rozdíl.

A za další nevím dle čeho soudíte že ta Dacie dopadla líp :?: .Dle toho že v ní řidič přežil a v e36 ne?To teda nevím,jak bylo taky řečeno - stačí když v e36 nebyl připásanej a je to hned,takhle posuzovat se to nedá.Když to budu brát dle deformací tak ta Dacie se celá zkroutila a rozlámala uplně stejně.
Alexru

#42 Příspěvek od Alexru »

To je hnus! :( Meli fakt smulu,ze ten druhej nosnik je netknutej! :( Ale po secteni rychlosti,ze jel min 80 km a taxikar tak min 40-50 km!Taky vzdicky,kdyz jezdim po okreskach a vidim idiota jak si to vali proti me 90!Tak jdu co nejvice ke krajnici,pribrzduju a fakuju ho! :mad: :twisted:
PeteBMW

#43 Příspěvek od PeteBMW »

Alexru píše:To je hnus! :( Meli fakt smulu,ze ten druhej nosnik je netknutej! :( Ale po secteni rychlosti,ze jel min 80 km a taxikar tak min 40-50 km!Taky vzdicky,kdyz jezdim po okreskach a vidim idiota jak si to vali proti me 90!Tak jdu co nejvice ke krajnici,pribrzduju a fakuju ho! :mad: :twisted:

Kolik jezdíš po okreskách ty?
Alexru

#44 Příspěvek od Alexru »

Vzdicky jsem jezdil predpisove a snazim se to dodrzovat!Nevim,proc se ptas na takovou pi....nu! :mad:
Kami1

#45 Příspěvek od Kami1 »

PeteBMW:
Taky se mi zda, ze to nejak divne napsal nebo nosi radiovku :)
asi myslel to "proti" ve svym pruhu a s tim v podstate souhlasim

me zas sere, ze kdyz predjizdim na rovince na silnici siroky 2x8m, tak me curaci problikavaj v obou směrech, to je 16m pro tri auta malo?

Zaroven dekuju tem, kteri kdyz vidi rychlejsi auto , tak pro ne neni problem zajet k pravymu kraji

Alexru:
predpisove jezdi ridici, kterych si nikdy vazit nebudu,
ale taky se snazim jezdit predpisove
PeteBMW

#46 Příspěvek od PeteBMW »

Jo možná, je to blbě napsaný. Já sem chtěl říct, že nemusím řidiče co jedou po okrece 60 a kvůli provozu se je nedá dlouho předjet.Tak to me třeba sere!
sefin

#47 Příspěvek od sefin »

PeteBMW píše:Jo možná, je to blbě napsaný. Já sem chtěl říct, že nemusím řidiče co jedou po okrece 60 a kvůli provozu se je nedá dlouho předjet.Tak to me třeba sere!

Jo tak tyhle taky miluju.. hlavne kdyz si to jeste serou pekne u stredu.. :?
Skrze toto chci silnejsi auto. Pac muj 4 valec je na predjizdeni vrazda.

Jednou se mi dokonce stalo, ze me takhle brzdil nejakej krypl v oktavce a kdyz sem ho pak predjizdel tak mi na to dupl.. prvne jel jak sulin 60 pri stredu a pak mi skoro 120 nestacilo abych ho predjel. Opravdu neprijemny pocit kdyz v protivce pak vyjel nakladak... tyhle lidi narvat ke zdi a kulku do palice fakt.. pac to co mi udelal je vlastne pokus o vrazdu..
kyo

#48 Příspěvek od kyo »

lepší je nepředjíždět. jestli to dokážeš bezpečně, stačí i ten čtyřválec a místo nemáš a budeš sázet na to, že to s třílitrem stihneš, tak si taky můžeš naletět. S velkou pravděpodobností doživotně.
sefin

#49 Příspěvek od sefin »

kyo píše:lepší je nepředjíždět. jestli to dokážeš bezpečně, stačí i ten čtyřválec a místo nemáš a budeš sázet na to, že to s třílitrem stihneš, tak si taky můžeš naletět. S velkou pravděpodobností doživotně.

To ne to jsi me nepochopil... ja nikdy nepredjizdim tam kde je to o hubu...
Ale to co mi udelal ten zmrd bylo to, ze jel porad jak posranej 60 a u stredu.. pak prisla konecne rovinka do kopce a bez protijedoucich aut.. tak ja ho zacal predjizdet.. az jsme byly nejak vedle sebe tak na to dupl a jel co to dalo.. kdybych mel silnejsi auto tak by s tim uz stejne nic neudelal.

Takhle mi branil v predjizdeni a kdyz na horizntu vykoukl jeste nakladak a nechtel me pustit tak je to podle me fakt uz pokus o zabiti..
Alexru

#50 Příspěvek od Alexru »

Vy jste vsichni chytraci!Proc to solis 120? :mad: A pak pises ze te tam malem sejmul kamion :lol: A pro kamila,psal jsem tam,ze se snazim!!!Ale obcas se taky neudrzim,ale to spis nekde na hlavni :D
Kami1

#51 Příspěvek od Kami1 »

a ja ti napsal, ze se taky snazim

a k tem 120km/h jak jsem pochopil tak sefin chtel predjet borca co se tahl 60 a pak zacal zrychlovat (je to proti zakonu 361)
tobe se to nestalo?
Alexru

#52 Příspěvek od Alexru »

Ne nastesti ne vim co to je braneni v predjizdeni a jsou za to ukrutny body tak akorad,ale mel na vyber-spomalit a zaradit se zpatky ne,ale asi chtel frajerit,ale to uz me nezajima!
sefin

#53 Příspěvek od sefin »

Alexru píše:Ne nastesti ne vim co to je braneni v predjizdeni a jsou za to ukrutny body tak akorad,ale mel na vyber-spomalit a zaradit se zpatky ne,ale asi chtel frajerit,ale to uz me nezajima!

Ty jsi trosku mimon ne? Jo mas pravdu mohl jsem zpomalit a jet dalsich 30kilaku 60tkou... to by bylo super.. a nebo bych mel totalni pech a ten kokot by mi zacal brzdit taky a branil mi v zarazeni zpatky...

Za volantem frajeriny nedelam.. na to jsou need for speed nebo jina PC hra. Tam mame SAVE a LOAD v realnem zivote to neni :wink:
PeteBMW

#54 Příspěvek od PeteBMW »

Prostě tam kde je 90ka se ma jezdit 90 km/h, jinak toje zdržování provozu.
Mountainbiker

#55 Příspěvek od Mountainbiker »

Nějak se to téma zvrtlo - ale je to pokec, tak co už... Serou mě dvě věci:
1) jedu předpisově a spěchálek za mnou na mě nervózně bliká a lepí se mi na prdel
2) když je zdánlivě široká vozovka, auta v obou směrech a nějakej pitomec proti předjíždí a tlačí ostatní na krajnici - to přímo nesnáším a v takové situaci nejsem vstřícný (vyjímky jsou sanitky, hasiči a policie)
Odpovědět