Jsem si tak říkal co nacpat do tý mý mašiny aby to lítalo a vzhledem k tomu že nejsem nějak pokročilej bych chtěl požádat o radu zdali jsou možné úpravy u E34 s motorem M50 (nebo jiným) přímé sání a přidání turba.. popřípadě jaké s tím máte zkušenosti.. dík
Originál zaslal SSSR [B]Jsem si tak říkal co nacpat do tý mý mašiny aby to lítalo a vzhledem k tomu že nejsem nějak pokročilej bych chtěl požádat o radu zdali jsou možné úpravy u E34 s motorem M50 (nebo jiným) přímé sání a přidání turba.. popřípadě jaké s tím máte zkušenosti.. dík
tak kup lepsi motor, na to primy sani (nebo aspon sport filtr), ladacek.
Turbo ne - spis kompresor (treba z corrada), primo na remenici ale pak potrebujes chip do jednotky.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hombre pokud máš dost peněz tak tuň,...např. komplet vejfuk (svody,stř.díl,koncovka) od Supersprintu přesně na tenhle model stojí +/- 51000.-,Turbo (kompresor je lepší)pokud to nebude nějaká samodělka zhruba 30000 a až hoooodně.Takže co z toho plyne ladit tohle auto vzhledem k pořizovacím nákladům je blbost, za ty prachy kup 535i a nepotřebuješ túnit
:cuz:
no a když už jsme u toho ladění, tak se mi zdá že mám moc úzkej předek..myslím tím dolní spoiler. Je tam vše origoš a moc se mi to nelíbí..nevíte kde se dá sehnat nějakej plast co by rozšířil ten dolní spoiler do krajů?