Sem nějak nepochopil...darmon píše:sam nejsi, ale nikdo jinej se bohudik nehaji "zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!"holt nekdo ma auto na jezdeni a nekdo na divani, jsem rad ze ho mam na jezdeni
btw sam zasterky nemam
Pises za brachu nebo jste dementi oba?brabus píše:Sem nějak nepochopil...darmon píše:sam nejsi, ale nikdo jinej se bohudik nehaji "zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!"holt nekdo ma auto na jezdeni a nekdo na divani, jsem rad ze ho mam na jezdeni
btw sam zasterky nemam
![]()
Já neříkám, že ho mám na dívání, jen že bez nich je to hezčí!![]()
A silně pochybuju, že máš auto jen na ježdění, to pak nechápu, co tu hledáš.![]()
To si tam nedávej ani ALUkola, když je jen na ježdění....
Kdyby mi neblblo přihlašování a odhlašování, tak se píšu pořád svým nickem!!!!!!RuDoSh píše:ne, tomu se rika rozdvojena osobnost.... akorat u nej se obe predhaneji v debiliteLukas H. píše:Pises za brachu nebo jste dementi oba?![]()
Me da "stara" kdykoliv si pomyslim.... bud pravacka nebo levacka.... klidne i 3x hec!gelty píše:Kdyby mi neblblo přihlašování a odhlašování, tak se píšu pořád svým nickem!!!!!!RuDoSh píše:ne, tomu se rika rozdvojena osobnost.... akorat u nej se obe predhaneji v debiliteLukas H. píše:Pises za brachu nebo jste dementi oba?![]()
![]()
Takže važte slova, které vypustíte ze svých úst!![]()
A nevím, proč kurva se do mě bezdůvod.navážíte, to vam stará nedá, že si to vybíjíte na netu?![]()
Tady může si říct každý svůj názor, tak nevím, proč se vám to nelíbí?![]()
Když vy řeknete svůj názor, tak vás taky nikdo nepošle do prdele, ani nijak neuráží ikdyby to byla sebevětší píčovina, tak držte huby!
hele gelty, kdyz oni nenapisou tolik picovin za rok co ty za tydengelty píše:Kdyby mi neblblo přihlašování a odhlašování, tak se píšu pořád svým nickem!!!!!!RuDoSh píše:ne, tomu se rika rozdvojena osobnost.... akorat u nej se obe predhaneji v debiliteLukas H. píše:Pises za brachu nebo jste dementi oba?![]()
![]()
A nevím, proč kurva se do mě bezdůvod.navážíte, to vam stará nedá, že si to vybíjíte na netu?![]()
Když vy řeknete svůj názor, tak vás taky nikdo nepošle do prdele, ani nijak neuráží ikdyby to byla sebevětší píčovina, tak držte huby!
mno jo, Anca. Taky ji znas?RuDoSh píše: Me da "stara" kdykoliv si pomyslim.... bud pravacka nebo levacka.... klidne i 3x hec!
Taky by ses mohl zamyslet nad tim co sem pises, pac z 99% je to "perla"
gelty píše:
Kdyby mi neblblo přihlašování a odhlašování, tak se píšu pořád svým nickem!!!!!!![]()
1/To je vono, ty zadní sou placáky a proto scháním něco decentního, ale aby to plnilo svůj účel. Doufal jsem, že někdo přidá foto zástěrek, které by na E34 nebyly jako "pěst na VOKO".Pivson píše:K tem zástěrkám:
1/Zadni jsou taky velky placaky, ty se me nelibej.
2/Navic uz povine nemusej byt.
ovsem u starsich aut, ktere tak svalili do provozu ano. Tudiz mam dojem ze na E32/34/36 by meli byt. Ovsem nevyznam se v tom presne a mozna to tak neni.
To je taky pro toho, komu se nelíbí smajlíky!voko21 píše: