Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nadrz na 80l - vejde se jen 70??
-
-
- Kontaktovat uživatele:
No,reknu to takhle,kdyz je s pr... odsavani par z nadrze,tak se stava,ze se nadrz(aspon co se tyce plastovych) scucne,cili se zmensi obsah a tim se priblizi cerpadlo ke stropu nadrze,zlomi se kontakty a nekdy se i odpoji. auto prestane jet. S touhle zavadou jsem se setkal nekolikrat. Ale u E34,ktera ma myslim plechovou nadrz jeste ne. Ale kdo vi. Taky muze byt v pr.... plovak
Tezko rict,napadlo me jen tohle... Taky muze byt narazena,ze 

-
- Kontaktovat uživatele:
Dan Ďurček píše:Doktor1 píše: S touhle zavadou jsem se setkal nekolikrat. Ale u E34,ktera ma myslim plechovou nadrz jeste ne. Ale kdo vi. Taky muze byt v pr.... plovakTezko rict,napadlo me jen tohle... Taky muze byt narazena,ze
Nevím jak Ty, ale já měl na obou e34 plastovou nádrž
No je pravda, že plechových je hrozně málo a jsou jen pro benzíňáky, ale už jsem asi dvě viděl a myslim, že tady v klubu ji taky někdo měl. PEPUS má tdso, tak musí mít plastovou.

Mému známému se stalo na dieselovém Oplu, že se mu podtlakem vysála plechová nádrž a zbortila se. Teď se mu tam vejde jenom 45l místo 70l

-
- Kontaktovat uživatele:
On asi bude trosku proměřovat měřák, já taky nikdy nevemu do plný víc jak tak 76l Vzdy tam jeste neco zbyte to je normal.
10 litrů je docela dost.
Ted to tady resil mkalous, bude to asi něco podobného v počáteční fázi.
Ty plovaky blbnou.
Taky nedoporučuju takhle vyjíždět nadrž, je to poukazka na novou pumpu.
10 litrů je docela dost.
Ted to tady resil mkalous, bude to asi něco podobného v počáteční fázi.
Ty plovaky blbnou.
Taky nedoporučuju takhle vyjíždět nadrž, je to poukazka na novou pumpu.
-
- Kontaktovat uživatele:
sice jsme to řešil, ale nic nevyresil... vlastne jo-novej plovak....
už se na nem pracuje.... ten puvodni jsem rozebral, vycistil, zkontroloval, vratil an ic. stale stejne... tak čekam na novej....
kontrolka hladovýho voka mi zacíná svítit při nějakejch 15 litrech nafty a průser je v tom, že nad 15 litru to meri sqele, ale pak z niceho nicspadne na nulu rucicka, kontrolka sviti a ja musim k pumpe...
proste vymenit, to bude nejlepsi... (snad)

kontrolka hladovýho voka mi zacíná svítit při nějakejch 15 litrech nafty a průser je v tom, že nad 15 litru to meri sqele, ale pak z niceho nicspadne na nulu rucicka, kontrolka sviti a ja musim k pumpe...
proste vymenit, to bude nejlepsi... (snad)

vyndej z toho tu kostku kokainu konecnepepus píše:tak sem neska dojel k pumpe s rucickou zalezlou az pod carou 0, tocil sem do toho co se veslo a hle, na stojanu pumpy 70L, pritom na palubce rucicka zalezla kousek za 80litru?!? Nevite co muze ukazovat spatne? zatim sem tam lil jenom tak po 30 litrech, poprvy co sem vzal uplne plnou.
pepus píše:tak sem neska dojel k pumpe s rucickou zalezlou az pod carou 0, tocil sem do toho co se veslo a hle, na stojanu pumpy 70L, pritom na palubce rucicka zalezla kousek za 80litru?!? Nevite co muze ukazovat spatne? zatim sem tam lil jenom tak po 30 litrech, poprvy co sem vzal uplne plnou.
Taky me napada 70l + 10l rezerva.
pepus píše:tak sem neska dojel k pumpe s rucickou zalezlou az pod carou 0, tocil sem do toho co se veslo a hle, na stojanu pumpy 70L, pritom na palubce rucicka zalezla kousek za 80litru?!? Nevite co muze ukazovat spatne? zatim sem tam lil jenom tak po 30 litrech, poprvy co sem vzal uplne plnou.
U moji e34 530i jak začna svítit hladove oko tak 80 l naturalku se tam vejde.Hladove oko mě vydrží cca 70 km.