Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Víte jak otevřít E-39 s úplně kleklou baterkou?
-
- Klubové ID: 567
- Kontaktovat uživatele:
Taková malá zimní rada pro ty, co jsou stejně neznalí jako já. Vytáhnete kliku, jako když chcete otervřít dveře a otočíte klíčem v zámku-nebojte se za klíček vzít, auto se pak odemkne mechanicky. Můžu potvrdit, že znalostí tohoto fíglu si ušetříte nervy. Neni to nic příjemnýho, když stojíte u auta, snažíte se ho odemknout, slyšíte jen cvakání v zámku a přemejšlíte, jak se dostanete na baterku zamčenou v kufru.
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
nefunguje to nahodou jen u spolujezdce ??vally píše:Taková malá zimní rada pro ty, co jsou stejně neznalí jako já. Vytáhnete kliku, jako když chcete otervřít dveře a otočíte klíčem v zámku-nebojte se za klíček vzít, auto se pak odemkne mechanicky. Můžu potvrdit, že znalostí tohoto fíglu si ušetříte nervy. Neni to nic příjemnýho, když stojíte u auta, snažíte se ho odemknout, slyšíte jen cvakání v zámku a přemejšlíte, jak se dostanete na baterku zamčenou v kufru.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
jo ja to mam taky mechanicke... ale treba TOMMANO naproti to mechanicke na e32 nema...psena píše:Me se vybila bat pred mesicem, moje mlada nechala otevrenej kufr, bylo to uplne na nulu a otevrel jsem normalne u ridice bez jakekoliv kliky nahoru.Ja mam stejne pocit, ze vzdy otviram u ridice mechanicky a ze ostatni centraly jdou elektricky.
me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelhonzys píše:me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...

darmon píše:hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelhonzys píše:me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...Ale kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne
ono se to komentuje ale kdyz mas jen jeden klic kterym ten kufr opravdu nelze otevrit a to je jedno z jakeho duvodu tak nic jineho nezbude
honzys píše:darmon píše:hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelhonzys píše:me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...Ale kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne
ono se to komentuje ale kdyz mas jen jeden klic kterym ten kufr opravdu nelze otevrit a to je jedno z jakeho duvodu tak nic jineho nezbude
a nejni pravdda ze kufrovej klic je nezavyslej na zbytku auta me tam byl stejne na hovno jak u dveri
-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsme mel jeste sedana, tak jsme si jednou odpoledne vyndal baterku, delal jsme na uate lektriku (pojistky) a vecer jsme strcil baterku do kufru (normalne byvala zapojena v motorovym prostoru), hodil pres ni hadr, vsechno zavrel a zamknul, zabouchnul dvere a pak jsme pro jistotu otevrel, klasicky klickem u ridice a otevrely se vsechny zamky, zkontroloval ze to funguje a sel jsem domu.
jenze rano to stalo za to. prijdu k autu, strcim klic u ridice a nic? v tu chvily me polil pot. takze jsmeotevrel klasicky klicem kufr, a premejslel jsem, jak prolezu skivakem
po 20 minutach me napadlo, ze bych to mohl otevrit specialnim trikem. strcit klic k ridicovy, trhnout klikou nahoru a a otocit klicem vic..... a byl jsem uvnitr. Otevrel motor a nasadil baterku a byl klid........
jenze rano to stalo za to. prijdu k autu, strcim klic u ridice a nic? v tu chvily me polil pot. takze jsmeotevrel klasicky klicem kufr, a premejslel jsem, jak prolezu skivakem

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že anténa mě nenapadla, to je ještě jednodušší, já šel na jistotu pod tapicirunk u kufru a zapojil jsem to na centrál u zámku od kufru a odemklo se celý auto.darmon píše: .....pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelAle kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne
Ale jestli má někdo jenom IR klíč, tak je mu to naprd.

-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
my to takto taky delali ale pripojili sme to na zarovku od osvetleni kufru...darmon píše:hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelAle kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne