Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vaha vzduchu
Se docela divim, nakupuji u Bosche bezne a vse co jsem zatim kupoval bylo levnejsi nez u BMW.
Nicmene k te vaze.
Mam 530d, odesla mi vaha, zajel jsem ke kamosovi co BMW servisuje, vahu jsme vyndali a ve skladu nasli vahu urcenou do nejakeho auta VW, uz si nepamatuji do jakeho, byla identicka az na asi termistor , zkratka neco co vypada jako "dioda", ktera v te VW verzi nebyla.
Mam kamose u Boshe a bratranka co dela u BMW v nemecku, tak jsem to zkonzultovali, "diodu" preletovali z te me vadne na tu novou vahu.
Karu projeli a jak subektivne tak podle udaju z palubniho pocitace je vse OK.
Jezdim s tim pres rok a nema problema.
O jaky jde motor ?
Odkud jsi?
Nicmene k te vaze.
Mam 530d, odesla mi vaha, zajel jsem ke kamosovi co BMW servisuje, vahu jsme vyndali a ve skladu nasli vahu urcenou do nejakeho auta VW, uz si nepamatuji do jakeho, byla identicka az na asi termistor , zkratka neco co vypada jako "dioda", ktera v te VW verzi nebyla.
Mam kamose u Boshe a bratranka co dela u BMW v nemecku, tak jsem to zkonzultovali, "diodu" preletovali z te me vadne na tu novou vahu.
O jaky jde motor ?
Odkud jsi?
Je to M60 3L. Nehovorim ze nemas pravdu .. ja som to rozoberal ale do tej zalisovanej casti som sa ani nedostal a tu neni nik co by to vedel servisovat. Mozem ti napisat cislo pod ktorym to eviduje boschkral píše:Se docela divim, nakupuji u Bosche bezne a vse co jsem zatim kupoval bylo levnejsi nez u BMW.
Nicmene k te vaze.
O jaky jde motor ?
Odkud jsi?
Ta "dioda" nebyla v te zalisovane casti, ale z venku na boku toho "hranolu v spodni casti vahy. Pravdepodobne to je termistor, kterym se meri teplota nasavaneho vzduchu. Na te VW verzi byly kontalty pro tu "diodu" a tak ji stacilo jen ji prehodit.
Jedine co mohu doporucit je zkusit s tou diodou zajit za nejakym namym co dela v servisu treba Skoda nebo k vetsimu prodejci nahradnoch dilu VW a visuelne vahy porovnat. Clovek zjisti jaka vaha vypada stejne , paj si ji muze nekde pujcit a vyzkouset jak moc je podobna
Cisla Bosh se samozrejme lisi.
Ona je kolem vah velka alchymie a spoustu marketingovych kecu, ale principialne jde o dost hloupe zarizeni. Chce to zkratka zkusit.
Nejsem zrovna priznivec levnych provizornich reseni, zvlaste u auta za ktere jsme calnul hooodne pres dve mile, ale minimalne u te me verze se vsichni shodli, ze po prehozeni "diody" jde o identicka zarizeni.
Jedine co mohu doporucit je zkusit s tou diodou zajit za nejakym namym co dela v servisu treba Skoda nebo k vetsimu prodejci nahradnoch dilu VW a visuelne vahy porovnat. Clovek zjisti jaka vaha vypada stejne , paj si ji muze nekde pujcit a vyzkouset jak moc je podobna
Cisla Bosh se samozrejme lisi.
Ona je kolem vah velka alchymie a spoustu marketingovych kecu, ale principialne jde o dost hloupe zarizeni. Chce to zkratka zkusit.
Nejsem zrovna priznivec levnych provizornich reseni, zvlaste u auta za ktere jsme calnul hooodne pres dve mile, ale minimalne u te me verze se vsichni shodli, ze po prehozeni "diody" jde o identicka zarizeni.
Heh .. no nastastie az taky drastak to zatial nebol..patras píše:konkretne vaha na compacta stala u BMW 13k a v BOSCH 25kkral píše:Se docela divim, nakupuji u Bosche bezne a vse co jsem zatim kupoval bylo levnejsi nez u BMW....

BTW... nepocul niekto o tej sluzbe ze ak v boschke date napr staru vahu na novu vam daju zlavu ?
no pokud vim, tak to urcite tady prohodi nepujde, protoze VW ma plochou zasuvku myslim na 5pinu, a u M60 je kulata na 4pinyCatalyst píše:Je to M60 3L. Nehovorim ze nemas pravdu .. ja som to rozoberal ale do tej zalisovanej casti som sa ani nedostal a tu neni nik co by to vedel servisovat. Mozem ti napisat cislo pod ktorym to eviduje boschkral píše:Se docela divim, nakupuji u Bosche bezne a vse co jsem zatim kupoval bylo levnejsi nez u BMW.
Nicmene k te vaze.
O jaky jde motor ?
Odkud jsi?

Tak to je fakt... ale skusim to vycistit, mozno to pomoze.roan píše:no pokud vim, tak to urcite tady prohodi nepujde, protoze VW ma plochou zasuvku myslim na 5pinu, a u M60 je kulata na 4pinyCatalyst píše:Je to M60 3L. Nehovorim ze nemas pravdu .. ja som to rozoberal ale do tej zalisovanej casti som sa ani nedostal a tu neni nik co by to vedel servisovat. Mozem ti napisat cislo pod ktorym to eviduje boschkral píše:Se docela divim, nakupuji u Bosche bezne a vse co jsem zatim kupoval bylo levnejsi nez u BMW.
Nicmene k te vaze.
O jaky jde motor ?
Odkud jsi?