Pavel H píše:Maxiczech píše:Pavel H píše:[quote="Maxiczech"][quote="Pavel H"][quote="Maxiczech"]:oops: Kluci.

Co je to ten comonrail?

Dík..

To jsi tak hloupý nebo to ze sebe jen děláš? Je to způsob vstřikování paliva. Předpokládám, že umíš napsat svůj dotaz do googlu a tam se dozvíš vše co potřebuješ.
Chodím na
http://www.bmwklub.cz proto, abych vyhledával v Google, co je jaký výraz a jak co funguje.

Jsi prostě divnej.

Kluci, až něco nebudete vedět, tak si to najděte v Google a nepruďte tady fórum o BMW.

Pavel H. je prostě svůj..

Tak jako sorry, ale pokud se o auta aspon trochu zajimas, coz predpokladam, ze ano, kdyz sem lezes, tak bys mel takovou zakladni vec znat. A pokud si nevsiml, tak tady zasi*as topicy hlavne ty.[/quote]
Jó. Promiň. Asi se nechovám dle tvých představ. Na tom není snad nic divného. "Táto". Jsem prostě nezbedníček.

O motorech toho vím tolik, kolik jsem za svůj život pochytil. Možná toho vím víc o nákladních Volvech, než o BMW, protože jsem v tomto oboru pracoval. Možná bychom mohli pokecat o IT, v tom právě pracuji.

Nejsem odborníkem přes BMW ale mám ho

a rád bych se něčemu přiučil. Tak díky..

A pořád mi nehubuj..

[/quote]
CR, alep reci nepouziva jen BMW. Volvo to ma taky. A jak vis, ze delam v oblasti IT?[/quote]
Nechal jsem si tě zjistit kamaráde.

Tak založíme nějakou slušnou debatu v oblasti Tobě známé?