Postup je umejt plast od mušek, na fotkách už je umytej, jsou vidět jen tečky od kamenů. Namočit a brousit a pořád vlhčit, smirek 240 -- 400 -- 600 -- 800 -- 1000 -- 1500 a pak jsem použil 3M leštící pasty od nejhrubší po nejjemější, jsou sice na lak, ale fungujou samozřejmě na všechno leštění. Výsledek posuďte.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ze starých světel nový
-
- Klubové ID: 826
- Kontaktovat uživatele:
Takže fámy že to nejde jsou opravdu jen fámy, koupil jsem přední facelifty, jedno bylo bohužel z jiného auta který mělo asi deset milionů kilometrů, takže plast byl od kamínků fest domlácenej.
Postup je umejt plast od mušek, na fotkách už je umytej, jsou vidět jen tečky od kamenů. Namočit a brousit a pořád vlhčit, smirek 240 -- 400 -- 600 -- 800 -- 1000 -- 1500 a pak jsem použil 3M leštící pasty od nejhrubší po nejjemější, jsou sice na lak, ale fungujou samozřejmě na všechno leštění. Výsledek posuďte.
[/img]
-
- Klubové ID: 56
já se bojím....jak se znám tak bych je skur...l .... vybrousím všechno ale svoje světla ne...to nechám na někoho kdo to dělal....a radši mu na oplátku vyleštím auto....tak zájemci hlaste seZave píše:to zvladnes i samPavel píše:paráda .... uděláme byznisaž budu potřebovat (zatím je mám pěkné) tak mi je vyleštíš a já ti vyleštím fáro...Ok?
je to brnkacka