dexter píše:Kluci je možné sehnat E39 kolem 70 000? nezáleží na výbavě,ale funkční.
Když jsem se rozhodl, že "skočím" do bmw, tak jsem si myslel, že za tyhle peníze v klidu seženu dobrou E34. Po nějaké době hledání jsem ochoten připlatit i o 30k víc, jen nějakou, co by mi seděla po všech stránách najít... (podotýkám, že pořád je řeč o E34)...
E39 za 70tis? Good luck... ale zas kdo hledá, najde a když budeš hledat dostatečně dlouho (třeba 3 a více let.....
dexter píše:Kluci je možné sehnat E39 kolem 70 000? nezáleží na výbavě,ale funkční.
No asi jsi chtěl napsat e34, pak odpověď zní ano, je a při troše snahy i docela pěknou. Ovšem pokud ses nespletl, pak za peníze co píšeš leda hodně horkej kousek s vylomeným zámkem řidiče, nebo vysypaným okénkem a "ztraceným" techničákem od "opáleného" prodejce.
Nééé. E 34 mám a jsem z ní hodně spokojenej.Mám ji docela v cajchu.Já jsem předpokládal,jestli se v podobný cenový kategorii nepohybujou ty z 96.Takže ty nejstarši.Mně se totiž hodně líbí ten předek.Jinak všechno by tam asi bylo stejný s tím co mám.
Vzdyt i tady typek prodaval 523 za 100, jel pro ni M3maniak tusim a tesne pred prodejem mu rekl ze ji prodal typkovi co dal o desitku vic ci co.. malem sem padl na prdel kdyz sem videl tu cenu.
kamoš prodal minulý týden 520i v solidním stavu ( se standardním opotřebením) r.v. 97 s 280tis km za 120tis ...inzeroval ji 2měsíce na tipcars za 130 takže kolem 100tis ano ale 70tis je nesmysl
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:kamoš prodal minulý týden 520i v solidním stavu ( se standardním opotřebením) r.v. 97 s 280tis km za 120tis ...inzeroval ji 2měsíce na tipcars za 130 takže kolem 100tis ano ale 70tis je nesmysl
Holobyt kolem 100 asi jo. Ale kupovat si BMW a pak sockovat vybavu je dost ubohy.
Huska píše:kamoš prodal minulý týden 520i v solidním stavu ( se standardním opotřebením) r.v. 97 s 280tis km za 120tis ...inzeroval ji 2měsíce na tipcars za 130 takže kolem 100tis ano ale 70tis je nesmysl
Holobyt kolem 100 asi jo. Ale kupovat si BMW a pak sockovat vybavu je dost ubohy.
Nekdo nahani vybavu, nekdo stav, nekdo kone pod kapotou...vybava se hodi vzdy, to je jasne, ale ne kazdy ma nutkani si vypisovat vybavu do podpisu na webu.
psena píše:Nekdo nahani vybavu, nekdo stav, nekdo kone pod kapotou...vybava se hodi vzdy, to je jasne, ale ne kazdy ma nutkani si vypisovat vybavu do podpisu na webu.
No vidis, ja nahanim stav, vybavu a castecne i kone. Ono to k sobe patri. A koupit si treba bmw bez klimy, to je dost usmevna predstava.
Přesně tak, nemá smysl jit do nějaky vylitany vrany na který chcípneš než bude v nějakym slušnym stavu. Leda nějakou totální bouračku a to už vůbec nemá smysl.