snad se to tady ještě neřešilo, ale e34 by mela mít anténu ve vyhřívání zadního okna, já mám momentálně anténu na střeše od původního majitele a nejraději bych jí tam vůbec neměl, jak mám přepojit rádio na anténu v tom zadním skle? V knize "jak na to?" se píše "konektor antény zastrčíme do konektoru pro vyhřívání zadního okna, umístěného na levé straně vozidla v blízkosti stropního obložení", asi by mi lépe pomohla nějaká fotka
Ne,ne!
Vývod z rádiaa je napojen na zesilovač,který je pod tapeci zadního sloupku a ze zesilovače vede teprve konektor k připojení na vyhřívání
zadního skla.
Nejprve se podívej jestli to pod tím tapecí máš.Je to na straně u spolujezdce
zdar všichni nevíte nekdo jak ozkoušet funkčnost zesilovače ?
rádio mi šumí a nemůžu kloudne nic naladit tak jsem zdal ten LZ tapecirung a když odpojim kabel anténí od toho zesilovače tak to přestane šumet tolik ale jako nic moc pořád
btw vyhřívání okna mi funguje v poho
KDYZ UZ JSTE U TOHO MAM NA KOMBIKU E 34 NA BOKU ANTENU NA TEL..NEKDO MI JI LOHNUL .....TAKZE NEMAM NEVITE KDE JI SEHNAT NEBO TAM MUZU DAT NEJAKOU JINOU DIK
MiraBulva píše:zdar všichni nevíte nekdo jak ozkoušet funkčnost zesilovače ? rádio mi šumí a nemůžu kloudne nic naladit tak jsem zdal ten LZ tapecirung a když odpojim kabel anténí od toho zesilovače tak to přestane šumet tolik ale jako nic moc pořád btw vyhřívání okna mi funguje v poho
Taky by mě to zajímalo nebo nejde koupit něco podobnáho co by fungovalo? Mám kombíka. Ten zesilovač mám u uchycení LZ tlumiče a z něj drátek na boční okénko a taky mi nejde na rádiu nic naladit
No,já mám báva už třetího s tímhle "zesilovačem",a ani na jednom ten příjem rádia moc optimální nebyl. Anténa je anténa,přes zadní sklo je to bída. Pořídil jsem žraločí ploutev,natáhl to bez zesíku a paráda. To samé u své předchozí B Vectry,tam jsem měl krátký bič a se zadním oknem se to taky nedalo srovnat.
na mé e34 jsem měl signál přes anténu zadního okna dobrej. možná blbej dotaz, ale nezapoměli jste připojit kromě antéňáku taky napájení toho zesilovače signálu? bez toho to právě moc nehraje
berkelay píše:snad se to tady ještě neřešilo, ale e34 by mela mít anténu ve vyhřívání zadního okna, já mám momentálně anténu na střeše od původního majitele a nejraději bych jí tam vůbec neměl, jak mám přepojit rádio na anténu v tom zadním skle? V knize "jak na to?" se píše "konektor antény zastrčíme do konektoru pro vyhřívání zadního okna, umístěného na levé straně vozidla v blízkosti stropního obložení", asi by mi lépe pomohla nějaká fotka
Neměl předešlí majitel handsfree? Myslím že v tom případě se montovala do střechy.Taky sem ji tam měl. Na rádio sem měl ve skle.
Silnej signál (celorepublikový stanice) to přijme,ale když je auto na blbým místě,kde je příjem stíněnej,tak nic moc. Já kdysi udělal test - před garáží u baráku,kde to nehraje nic moc jsem projel ladění rádia,pak vypojil kábl od antény ve skle,napíchl bič a znovu prohnal stanice. Přibylo pár lokálních a čistota signálu byla znát. Na standardní půlmetrovej bič chytnu Plzeňskej Kiss - a to jsem z Mostu.