Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Takova asi trochu hloupa otakzka ...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Shimi

#1 Příspěvek od Shimi »

Dosla mi voda v ostrikovacich u e39 Touring, coz je asi dost normalni :D a tak sem ji dolil a od ty doby mi neostrikujou 5ty dvere - motorek pri ostrikovani normalne bruci ale nic netece. Predpokladam ze predni a zadni ostrikovace maji spolecnou nadrz (paac jinak bych byl za blbce:)) nesetkal jste se s tim nekdo ? Ta nadrz je jeste skovana a neni tam videt, tak nez to zacnu kutat ....
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZapBranigan »

Ja teda nevim jak u e39, ale u e34 se otevrou paty dvere a chvili se patra a patra... A objevi se tajemne vicko :D
Shimi

#3 Příspěvek od Shimi »

Jakoze to ma vlastni nadobu vzadu ? Kdyz s tim strikam, tak mi pride ze to vrci z predu ...
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZapBranigan »

No jak rikam. Ja mam e34 a ta ma nadrzky dve. Se podivej v kufru do tech odkladacich bocnich prihradek. Ja ji mam v te co je na strane spolujezdce. Je asi na 1 litr. Divim se, ze se tu jeste neozval nikdo s e39 kombajnem. Ja bych se ale moc divil, kdyby mel jen jednu...
wEnC
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od wEnC »

No sice mám kombajn jen 4 měsíce, ale o nádržce vzadu nic nevím. Mám v motoru 2 nádržky, jednu normální a jednu na intenzivní čištění. A podle toho co sem tam lil napodzim (voda s jarem) a ted (modra nemrzka). Tak předtím stříkala jemně žlutá voda, teď modrá, tak se zadni okno ostřikuje z té normální nádržky.

spíš bych řek, že tu hadičku na zadní sklo máš nějak zavdušněnou nebo zamrzlou/ucpanou. Nebo mohla prasknout mrazem, to je hned, a voda pak ubyva hodne rychle pri ostrikovani (ale to by nekde teklo a v garazi by se to dalo poznat)
Shimi

#6 Příspěvek od Shimi »

wEnC píše:No sice mám kombajn jen 4 měsíce, ale o nádržce vzadu nic nevím. Mám v motoru 2 nádržky, jednu normální a jednu na intenzivní čištění. A podle toho co sem tam lil napodzim (voda s jarem) a ted (modra nemrzka). Tak předtím stříkala jemně žlutá voda, teď modrá, tak se zadni okno ostřikuje z té normální nádržky.

spíš bych řek, že tu hadičku na zadní sklo máš nějak zavdušněnou nebo zamrzlou/ucpanou. Nebo mohla prasknout mrazem, to je hned, a voda pak ubyva hodne rychle pri ostrikovani (ale to by nekde teklo a v garazi by se to dalo poznat)

No tak to odpovida... intenzivni je na svetla a prave sem si taky rikal ze zbytek de z jedny. Ta nadrzka vzadu me nejak zmatla - nevo spis dala nadeji ze sem blbej a ze je vzadu a prazdna :) Kazdopadne nez ta voda dosla, tak tam za 1. byla nemrzka a za 2. to normalne ostrikovalo. Zaciman verit ty zavzdusneny hadicce, paac pri strikani nikde z auta nic netece (douvam ze to netece do auta :)
irko Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od irko Člen Klubu »

Minule jsem dolil jen dva litry a taky mi nic nestříkalo. Asi to máš fekt zavzdušněný. A vzadu žádná nádržka není. Ta je ve 34ce
Odpovědět