zdravim, mám menší problém s tempomatem. Zelená kontrolka se rozsvítí kdykoliv ji zapnu, ale tempomat začne fungovat asi tak po 10-15 minutách po nastartování. Pak funguje naprosto v pohodě.
nikdo neví? Jak funguje tempomat Vám? funguje hned od nastartování se studenym motorem, nebo to taky chvíli trvá? Zkoušel jsem jestli na to má vliv teplota, otáčky, ale nic. Snad jen klasicky rychlost nad 30km/h.
jurasis píše:V návodu je na str. 75 napsáno, že funguje od 30km/hod...
Tak to taky píšu, to vím že funguje až od 30 km/h, ale to není ten problém. Mě to prostě dobrejch 15 minut nefakčí, a to ještě jak kdy. Někdy je to méně, ale to se asi zrovna dobře vyspí.
mam podobny problem s mojim tempomatom. ja som si zo zaciatku myslel ze na to ma vplyv teplota motora a podobne veci, no bolo mi povedane od znameho ze pod volantom je akasi ocelova platna v tvare kruhu a ta moze byt na urcitych miestach zanesena resp. osuchana a teda to na niektorych miestach nereaguje. staci par zakrut a funguje. mne sa napriklad dalej stava, ze si idem po dialnici so spustenym tempomatom a zrazu mi vypne, po par minutach resp. kilometroch ho znovu aktivujem (zel. kontrolka) a pustim + resp. -. no neviem.
Díky díky díky, dneska ráno jsem zkusil, a je to fakt čidlem na spojce. Pedál jde trochu přizvednout, takže asi nějaký péro, či co bude chtít vyměnit. Super, hlavně že už vím jak na to Díkec.