Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pomoc zbláznil se ventilátor u 523i
Zdravím,
jedná se o e39 523i r.v. 9/96 a větrák si fouká podle sebe jak se mu zrovna chce na zesilování a zeslabování nereaguje prostě chvilku fouká silně chvilku málo a to i na mód "auto" i když si zeslabuju nebo zesliju foukání. Nejhorší je že fouká i když ho vypnu a dokonce i když vypnu klíček a zamknu auto.
Zkouším něco najíc přes funkci hledat, ale moc se mi nedaří...
Díky
jedná se o e39 523i r.v. 9/96 a větrák si fouká podle sebe jak se mu zrovna chce na zesilování a zeslabování nereaguje prostě chvilku fouká silně chvilku málo a to i na mód "auto" i když si zeslabuju nebo zesliju foukání. Nejhorší je že fouká i když ho vypnu a dokonce i když vypnu klíček a zamknu auto.
Zkouším něco najíc přes funkci hledat, ale moc se mi nedaří...
Díky
-
-
-
-
Jj máš pravdu včera jsem ho našel, tak snad dneska bude chvilka a vyměním ho on je tam jen nasunutej že? neviděl jsem žádnej šroub a podle novýho tam bude z vrchu jen haklik kterej zmáčknu šroubovákem a a vysunu ho? Mám ještě dotaz mám nejak vytahovat pojistku nebo řešit nějaky odpojeni od proudu co jde do ježka?aristoloser píše:nedávno se to tu řešilo,podrobný návod i s fotkami je na BIMMERFEST,vyměnít by to asi dokázala i moje 5ti letá dceradejk55 píše:dneska budu mít movýho ježka tak že pořád bych byl rád za info kde přesně jak se k němu dostanu ho vyměnit?
Jinak já ho koupil přes známiho za 1400Kč jinak je cena např. v autobenex 1800Kč v origo BMW prodejně mi řekl cenu 2200Kč.
-
zkus http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?=143393 tam je přímo fotostory o výměně ježka