Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Garáž-Praha
-
Ahoj,
omlouvám se,že píši do této sekce,ale do jiné némám přístup a potřebuji rychlou radu. Tuto středu se stěhuji do Prahy a zatím nemám vybraný byt,takže ani garáž,jde o to,než si jej vyberu,potřebuji někam uklidit auto BMW E34,na fóru jsem se dočetl,že je pořád docela kradou. Potřebuji ho někam na 2 dny schovat" ke všemu nebudu mít pražskou SPZ,což mi moc nepomáhá a v autě asi zůstanou nějaké věci,které beru s sebou. Víte někdo o vhodném místě,kde mi ho neukradnou,každý máme jiné hodnoty i když je to staré auto,jistě mi rozumíte...
omlouvám se,že píši do této sekce,ale do jiné némám přístup a potřebuji rychlou radu. Tuto středu se stěhuji do Prahy a zatím nemám vybraný byt,takže ani garáž,jde o to,než si jej vyberu,potřebuji někam uklidit auto BMW E34,na fóru jsem se dočetl,že je pořád docela kradou. Potřebuji ho někam na 2 dny schovat" ke všemu nebudu mít pražskou SPZ,což mi moc nepomáhá a v autě asi zůstanou nějaké věci,které beru s sebou. Víte někdo o vhodném místě,kde mi ho neukradnou,každý máme jiné hodnoty i když je to staré auto,jistě mi rozumíte...
-
- Klubové ID: 286
Parkování v garážích je v Praze problém. Nejsou nebo šílená cena. Sám hledám novou garáž už několik měsíců.Vyřeším to nejspíš dočasně nějakým hlídaným parkovištěm.DestinyE34 píše:Ahoj,
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
No, jestli to je na 2 dny, tak doporucuju nejake hlidane parkoviste, kterych je po Praze jak hub po desti a vyjde te to urcite levnejsi. Garaze taky jsou, ale to spis pak hledej, az budes vedet, kde budes bydlet.
Hlidane parkoviste, kde mam dobre zkusenosti - Strizkov, mezi metrem a Parkem pratelstvi.
Hlidane parkoviste, kde mam dobre zkusenosti - Strizkov, mezi metrem a Parkem pratelstvi.
-
AHoj,díky za tip a rady. Mrknu i na tu havarijní pojistku. Zatím bude ty dva dny odpočívat u 100RM,nabídl mi bezpečné stání.
A co tohle?
Cena pro dlouhodobé parkování:
Měsíční parkovné
osobní 1.000,-
http://www.parkovisteladvi.cz/cenik/
A co tohle?
Cena pro dlouhodobé parkování:
Měsíční parkovné
osobní 1.000,-
http://www.parkovisteladvi.cz/cenik/
-
-
- Klubové ID: 286
800.- ani náhodou. Byl jsem tam teď 2x a 1.000.- je minimum.Fx píše:Říkám okoloRendis píše:Tam je venkovní za 750.- Já tam hledal něco v garážových domech.Jinak v garážích, kde jsem já a další (však víš), se dá sehnat od 800 od majitele do 1100 od družstva.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se ti dneska byl ptát, telefonní čísla z nástěnky jsem ti poslal do SZ. Při pokecu s vrátným/hlídačem jsem se dozvěděl, že máš tlačit cenu dolů, protože pokud je to od majitele, tak ten platí 400 měsíčně => nedat mu o moc víc jak dvojnásobek. Zrovna teď tam prý byla nějaká starší paní s místem po manželovi a nabízela ho za 800. Kontakt mu tam nenechala, ale prý je to asi jedno z těch čísel, co jsem ti poslal smskou