Zdravím.Auto mi začalo z ničeho nic vibrovat,ale pouze při zrychlování.Nejvíc patrné je to mezi 80 až 120 km.h.Při klidné jízdě jede normálně.Jenom na plný plyn to vibruje jako kráva.Např. z kopce jede úplně v klidu a normálně jako jezdilo předtím.Je to 525d najeto 218000.Díky za rady.
Denkac píše:Zdravím.Auto mi začalo z ničeho nic vibrovat,ale pouze při zrychlování.Nejvíc patrné je to mezi 80 až 120 km.h.Při klidné jízdě jede normálně.Jenom na plný plyn to vibruje jako kráva.Např. z kopce jede úplně v klidu a normálně jako jezdilo předtím.Je to 525d najeto 218000.Díky za rady.
Mrkni na silentbloky motoru, zda nejdou utržené, taky jsem se s tím setkal. a nebo také problémy výše popsané
Denkac píše:Zdravím.Auto mi začalo z ničeho nic vibrovat,ale pouze při zrychlování.Nejvíc patrné je to mezi 80 až 120 km.h.Při klidné jízdě jede normálně.Jenom na plný plyn to vibruje jako kráva.Např. z kopce jede úplně v klidu a normálně jako jezdilo předtím.Je to 525d najeto 218000.Díky za rady.
Né každý tu stránku zná , děkuji za ten odkaz , jestli vidím dobře tak pouze jeden silentblok , bylo mi řečeno že je třeba k výměně hydraulická koza , poradil si někdo bez toho ?