Před měsícem jsem si nechal klíč v kufru. Objednal jsem zámečníka z firmy Paklíč a otevření trvalo asi 15 minut a stálo to 3500,- Kč. Rozbití jakéhokoliv okna vyjde dráž.
Hansen píše:Před měsícem jsem si nechal klíč v kufru. Objednal jsem zámečníka z firmy Paklíč a otevření trvalo asi 15 minut a stálo to 3500,- Kč. Rozbití jakéhokoliv okna vyjde dráž.
Napadla mě nejlevnější varianta - pokud bude fungovat. u některých dálkovych ovládaní se ten signál dá přenést mobilem. zavolej šéfovi a ať "odemkne".
Nevím jak u BMW ale u Citroenů to funguje
No, já bych si tipnul, žes tak maximálně kouknul na nějaký youtube fake a to je všechno. Vzhledem k tomu, že gsm signál je "ořezáván", tak velice pochybuji, že něco takového je možné.
Takže vyřešeno - za dva litry bez papíru. Bylo do dvou minut hotovo. Odchlípl páčidlem dveře, vsunul nafukovací rukáv, ten nafoukl, pak ohnutým drátem vytáhl páčku u dveří a hotovo. Zná někdo lepší byznys? Jo, ty ku.vy zámečnické umí vydělat na lidské nouzi.
drifterCZ píše:Napadla mě nejlevnější varianta - pokud bude fungovat. u některých dálkovych ovládaní se ten signál dá přenést mobilem. zavolej šéfovi a ať "odemkne". Nevím jak u BMW ale u Citroenů to funguje
Alespon je videt, co je Citroen za sracku...
Nicmene silne pochybuji o tom, ze by to takto slo. Urcite je to fake
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
drifterCZ píše:Napadla mě nejlevnější varianta - pokud bude fungovat. u některých dálkovych ovládaní se ten signál dá přenést mobilem. zavolej šéfovi a ať "odemkne". Nevím jak u BMW ale u Citroenů to funguje
Alespon je videt, co je Citroen za sracku...
Nicmene silne pochybuji o tom, ze by to takto slo. Urcite je to fake
No hlavně by mě zajímalo, jak by třeba tím telefonem chtěl přenést to infračervené záření v případě třeba e34
Lidi proboha zajdu do BMW a do 3000 Kč si nachám poslat novej klíč pokud je to akutní vysklím okno a je to ! nové zelené okno zase tak drahý nebudu a jak tady někdo říkal tak na vrakáči se na 100 % sežene !
Perunwit píše:to sem nečekal, že si ku.va zámečnická vydělá rychlejš dva litry, než ku.va prostitutka
v Německu když si zabouchneš dveře od bytu, a v horším případě máš ještě z druhé strany klíče, zaplatíš za otevření kolem 500Euro..
sám jsem takové otevírání zažil, v tom případě si nejsem přesně jistej jestli to opravdu stálo tolik peněz, ale samotné otevření byla otázka 2 minut (je to závislý podle toho jestli musí odvrtávat zámek )
njn.. možná je to k zamyšlení jestli si neotevřít firmu s podobnými službami..