empeel píše:Mám taky evidentně přežvýkaný kabely. Chtěl jsem se dát do opravy podle tady uvedených návodů ( díky za ně ), ale skončil jsem docela rychle - nejde mi otevřít samotné sklo zadních dveří, takže se ke kabelům nedostanu. Lámal jsem si s tím hlavu docela dlouho, ale nic jsem nevymyslel. Nevěděl by jste nekdo jak ho otevřít??
ahoj.. já jsem to včera a dneska taky rozebíral.. po rozebrání největšího svazku na pravé straně jsem měl 4 kabely rozizolované.... nyní jsem to přeletoval (prodloužil jsem vadné kabely), ale zjistil jsem že mi svazek moc nabyl na objemu... je problém sehnat správné vodiče, navíc potom díky napojením je svazek o něco větší.. byla to teda šílená makačka.. (letoval jsem to pájkou).. a i tak se mi doposud nepodařilo dostat svazek do kovového vodítka.. zvažuju proto spíš koupi již předpřipraveného svazku, který se jen nakonektoruje.. sice to vyjde na obě strany něco kolem 100euro, ale zase je min na 200tis km pokoj, a člověk s tím nestráví tejden.. navíc sedí barvy a tlouštka jednotlivých vodičů..
jinak k tvýmu problému s otevřením skla.... podle mě by se tam nechalo dostat od trojuhelníku.. je tam asi osm šroubů, po jejich povolení by to mělo jít celé rozdeklovat.. odtud by to snad mělo jít i manuálně otevřít..