aha tak ja to zkusím. Ja nevím jake tam mám teďkom žarovky možna tam mám jenom 5W zatim sem se nějak nedíval ale sviti to hodně slabě, tak že musím něco vyzkoušet . tak díky za tip
Maverick píše:aha tak ja to zkusím. Ja nevím jake tam mám teďkom žarovky možna tam mám jenom 5W zatim sem se nějak nedíval ale sviti to hodně slabě, tak že musím něco vyzkoušet . tak díky za tip
ted si nepamatuju ale asi sou tam 5w a koukni do topicu co sem založil ja je tu odkaz a tam mam vyfocene porovnani jak co sviti a co je original.
Batler píše:Jsem si jistej že se bavíte o originálu HELLA. Já však přispěji čínama, by jste se mohli zasmát sehnal jsem je za 3000,- i s poštovným takže berte prosím ohled
NENI SE ZACO HAMBIT
Moje origo hella napravo 5w nalevo 10w
Co to máš v těch mlhovkách?Mám tam H8 a před autem jen žlutý fleky Aha,ted jsem si vsiml na dalsi strane
Batler píše:Jsem si jistej že se bavíte o originálu HELLA. Já však přispěji čínama, by jste se mohli zasmát sehnal jsem je za 3000,- i s poštovným takže berte prosím ohled
NENI SE ZACO HAMBIT
Moje origo hella napravo 5w nalevo 10w
Co to máš v těch mlhovkách?Mám tam H8 a před autem jen žlutý fleky Aha,ted jsem si vsiml na dalsi strane
Pak sem to už neřešíl dal, ted mam v AE 20w osram white a v hmlovklach mam diodove zarovky HB3 tusim???
thundercat píše:Doufám, že to co jsem si objednal bude svítit trochu víc jak ty originální žluté. Chtěl bych to používat jako denní svícení - přesně jak to má X5
na denni sviceni rovnou zapomen. Zadnymi LED markery neudelas takove svetlo, aby to bylo videt za dne. Nehlede na to, ze svetla nejsou ani delane na denni sviceni AE. Jsou to jen parkovacky. Az nove modely maji AE jako denni a to jsou uplne jina svetla a tipnul bzch si, ze budou i mohem lepe resena
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jen se zeptám, zkoušel jste nekdo předělat AE na HID nebo to zatím zůstalo u teorií?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:Jen se zeptám, zkoušel jste nekdo předělat AE na HID nebo to zatím zůstalo u teorií?
Hlupost je to, skusal som akurat som znicil parabolku koly tomu a efekt vysledny akurat ked nesvieti slnko, najviac mi pride že svietia diody pekne krasne studena biela ktoru je vydiet aj za slnka a celkom z dialky - nemam vymyslene uchytenie a zatial napajanie ale už som to skusal.