Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 530D netáhne jak má a cuká
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
Tak tu mám další problémek! Potřeboval bych poradit jestli se s tím někdo nesetkal. Pocituji snížení výkonu a dravost auta. Když je auto v tahu zrychluje do 2500-2800ot stejně ale v rozmezí 2800 - 3000ot škubne a jde citit nárust výkonu a zrychlení, ale trvá to vzdy chvilku... od 3000 do 3500ot zase zrychluje stejně, ale zase přijde pásmo 3500ot a auto zase škubne a má snahu přidat, zrychlit tak jak by asik mělo jet... a pak se to opakuje asik cca ve 4000ot... Nesetkal se s tím někdo ? Nějaká rada ? Mohla by to dělat váha vzduchu, že posílá špatné udaje ? nebo co uděla pokles výkonu a chvilkovéj nárust. Zvedla se mi i spotřeba... cca 10l/100km dalková i město.
Model E60 530d 160KW
díky všem.
Tak tu mám další problémek! Potřeboval bych poradit jestli se s tím někdo nesetkal. Pocituji snížení výkonu a dravost auta. Když je auto v tahu zrychluje do 2500-2800ot stejně ale v rozmezí 2800 - 3000ot škubne a jde citit nárust výkonu a zrychlení, ale trvá to vzdy chvilku... od 3000 do 3500ot zase zrychluje stejně, ale zase přijde pásmo 3500ot a auto zase škubne a má snahu přidat, zrychlit tak jak by asik mělo jet... a pak se to opakuje asik cca ve 4000ot... Nesetkal se s tím někdo ? Nějaká rada ? Mohla by to dělat váha vzduchu, že posílá špatné udaje ? nebo co uděla pokles výkonu a chvilkovéj nárust. Zvedla se mi i spotřeba... cca 10l/100km dalková i město.
Model E60 530d 160KW
díky všem.
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Tomu bych tak nevěřil, může to jet stejně a stejně to váhou nebude. Tu si zkus od někoho pujčit, než ji koupíš. Samotným odpojením to nezjistíš...jiriik píše:Tak čerpadlo to by bylo pěkné ... no mechanik řikal, že když se odpojí váha vzduch a pojede to stejně, že je špatná...Odpojil jsem ji a žádná změna... Diagnostika ukáže něco ?Axel píše:Mam sice e39, ale vcera mi to zacalo delat uplne tosame. Vaha nebo cerpadlo kdovi...
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky pravda...Velvetek píše:Tomu bych tak nevěřil, může to jet stejně a stejně to váhou nebude. Tu si zkus od někoho pujčit, než ji koupíš. Samotným odpojením to nezjistíš...jiriik píše:Tak čerpadlo to by bylo pěkné ... no mechanik řikal, že když se odpojí váha vzduch a pojede to stejně, že je špatná...Odpojil jsem ji a žádná změna... Diagnostika ukáže něco ?Axel píše:Mam sice e39, ale vcera mi to zacalo delat uplne tosame. Vaha nebo cerpadlo kdovi...
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobného jsem řešil u 3.0d 150kw, psal jsem o tom tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Téma není mé, ale chlapi tam taky původně řešili váhu, která to nakonec není...
Téma není mé, ale chlapi tam taky původně řešili váhu, která to nakonec není...
...ex 530dA-Msport-bmwpower...
-
- Kontaktovat uživatele:
Kourivost je u me tak nejak v norme, obe ceradla jsem menil pred rokem, vaha ma nejlepsi za sebou a cidlo na sani uz pravdepodobne taky. EGR jsem odpojil na hrubo, cili bez cisteni, takze jenom odpojit a podtlakovou hadicku ucpat zatkou. Turbo jsem menil pred 40000. Tankuju jenom drazsi stavu a prichucuju VIFkem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je mi jasný, že to bude mit mouchy, ale kdyby to aspon nebylo co měsícmatiz píše:To ti verim ze te to moc nebavi, ale na druhou stranu co lze cekat od 8 roku stareho olitaneho ropaka? Ze bude bez jezdit bez investic dalsich pul mice ?![]()
![]()
Prvotni vec diagnostika, kontrola vstriku, neco tam bude. Bezhlave meneni cehokoliv zpravidla nema veky vysledny efekt.

-
- Kontaktovat uživatele:
No celkem dost, ale navíc mě ted trápi ten pokles výkonu a něco v převodovce nebo kde... cinká když řadím mezí R a D tak to vždy cinkne jak skleničky... a na to nemůžem přijít co to jematiz píše:Kdyz to das dokupy, utopis v tom prachy tak uz to snad nikam neposilej, ne ? nevim sice co za mouchy to vsecko melo, ale snad to nebude tak hrozne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak... mám taky novou hardy spojku a cinká pořád...Převodovka řadí pořád stejně...No mechanik řikal, že to dělá už diferenciál nebo kardan ...Ale víc mě teď se*e, že to nejede jak márooc píše:mám uplně to samé na jedná e61 s manuálem.., měnila se hardy spojka ale nepomohlo to..už jsem o otm četl i na zahraničních fórech ale jelikož se to nezhoršuje...nikdo to moc neřešil...prostě to začne cinkat..a cinká to..