Nevím jestli toto téma muže být zde nebo jinde tak se uvidí. Dnes sem se pustil do lehčích uprav začal sem s tím že sem ráno odvezl Mpaket do lakovny. A vrhl se předěláváním světel měl sem v nich rozežranej chrom u toho fousu nad světlem tak sem to rozkuchal a žluté diody jdou na odletování a budou klasika studená bílá. Přelakovat vrch světla na černo. viz. budu dodávat foto. Akorát nevím jakou mám dát mřížku do ledvinek jestli nechat klasika nebo mřížka co je v Mpaketu mrknite jakej máte názor.
Přílohy
Přestavba ledvinek rozhoduju se které budou lepší.
Mrizky bych prelakoval z chromu do cerne leskle a zebra nechal, kdyz tam das tu vypln z narazniku tak to bude (nejspis) vypadat jako pozustatek pubertackych zkusenosti s upravami Golfu
Mozna to ale nebude spatne, pokud ti to nebude delat problem, udelej to a vrzni to na tyden na auto, pri nejhorsim to predelas zpatky..
Super experiment s těma světlama Házej postupně fotky a info...
Jinak ty ledviny mi přijdou hezčí normální třeba v tý černý lesklý/matný. S tou mříží mi to přijde takový divný..
Ledviny určitě pujdou na černou matnou. A tu mřížku poskládám jednu a druhou nechám origo a dodám foto celku. Předělat to buď tak či onak bude možné kdykoliv.
Prozatím sem zvládl dnes přeskládat předek na M. Nechápu proč se u nás nemuže jezdit jak ve statech bez přední spz. Ta značka tam to je prostě . A ty diody tam budu pájet sám nejsou to žádny specialni a pujde to pěkně.
MP666Q píše:Prozatím sem zvládl dnes přeskládat předek na M. Nechápu proč se u nás nemuže jezdit jak ve statech bez přední spz. Ta značka tam to je prostě . A ty diody tam budu pájet sám nejsou to žádny specialni a pujde to pěkně.
To jo máme snad stejnou barvu auta a taky mám m paket.Ty světla mě lákají asi to zkusím taky předělat.Nevěděl jsem že jsou takhle ty diody s toho světla vyndat.Nebo se to musí nějak bastlit?
Asi se do toho taky pustím jen nevím jakýma diodama to nahradit aby za pul roku nevypověděla nějaká službu . Pokud ti to neva pošli potom co si tam nacpal a jak dlouho ti trvala ta práce.
Horkovzduška je VÉÉÉLKEJJJJ pomocník ale nepoužil sem ji. Stačil zalamovací nuž a plochej šroubovák o šířce asi 3mm. Budu dělat další lampy tak nahraju na youtube postup mám tam svou stránku ( MP666Q ) s nějakejma blbostma tak to tam lupnu. A na jednu lampu je potřeba se mě zdá 6diod brácha mě je objednal prej radši víc ks. Objednal 4000k a 6000k na porovnaní svítivosti. Cena diody je cca 10kč. A doba rozdelávání podle zručnosti mě trvá do 30 minut 1.světlo.
MP666Q píše:Horkovzduška je VÉÉÉLKEJJJJ pomocník ale nepoužil sem ji. Stačil zalamovací nuž a plochej šroubovák o šířce asi 3mm. Budu dělat další lampy tak nahraju na youtube postup mám tam svou stránku ( MP666Q ) s nějakejma blbostma tak to tam lupnu. A na jednu lampu je potřeba se mě zdá 6diod brácha mě je objednal prej radši víc ks. Objednal 4000k a 6000k na porovnaní svítivosti. Cena diody je cca 10kč. A doba rozdelávání podle zručnosti mě trvá do 30 minut 1.světlo.
Další blbec mezi náma. Nejdřív píše že někde jezdím po poli kdyby ses zeptal tak to pole patřilo mě je to kousek od Konice. A prodal jsem je zároveň s tím allroadem takže jsem si dělal maximálně škodu sám sobě. Tak prosím neurážej o kokotech když nevíš co a jak.