Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
iPhone konzole pro E39
-
magyar
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3240
- Kontaktovat uživatele:
Fotky budem mať až to budem mať doma, čo teraz potrvá možno aj mesiac lebo to musia objednať aj v Nemecku. Fotky stredovej konzoly s otvorom nájdeš tu na predošlej strane, snád to niečo pomôže...Dandy33 píše:Ahoj prosim tě a nevíš jestli mi to pújde do středový konzole místo orig. telefonu??Jo a je to taky E39Nebo pošli nějaké foto díky Dan
d(- -)b
-
- Kontaktovat uživatele:
ZNOVU UPOZORŇUJI ŽE TOTO ŘEŠENÍ PŘINESE POUZE TOLIK, ŽE SE iPhone STRČÍ DOPROSTŘED A BUDE HO TO NABÍJET - spojení s autem je nadále přes BT a BT modul musí být v autě už nainstalován. Vzhledem k jeho ceně je celý tohle řešení imho úplně nanic bohužel, pokud ho už v autě nemáte 
Líbilo by se mi tohle řešení ve spolupráci s tím, že by to i promítalo na displej filmy z iPhone, šlo volat, pouštět muziku, dobíjet telefon a mít ho v loketce s origo ovládáním z volantu, do toho bych šel

Líbilo by se mi tohle řešení ve spolupráci s tím, že by to i promítalo na displej filmy z iPhone, šlo volat, pouštět muziku, dobíjet telefon a mít ho v loketce s origo ovládáním z volantu, do toho bych šel

-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Takto to teda vyzerá, fotky narýchlo mobilom, video tak isto a ešte k tomu v tme v garáži, bramboru som na svetlo nevytiahol už nejakú dobu 
http://www.youtube.com/watch?v=TI8DIx1PlRs&hd=1

d(- -)b
a předtím jsi tam měl co za telefon-origo myslím??? A dá se normálně volat nebo to je jen držák s nabíjením???Každopádně je to OKSlimShady píše:Takto to teda vyzerá, fotky narýchlo mobilom, video tak isto a ešte k tomu v tme v garáži, bramboru som na svetlo nevytiahol už nejakú dobu

-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Píšem to pod videom a na predošlých stránkach tiež, bambulo 
1. mám origo Bluetooth HF sadu
2. dock som mal doteraz pre Nokia 6310
Z toho vyplíva (predpokladám teda), že ak máš švihadlový telefón, bude Ti to k ničomu. Potrebuješ BT sadu a kabeláž ktorá je asi iná pre švihadlák než pre klasický mobil, ktorý v konzole má len "držiak s nabíjačkou"...

Z toho vyplíva (predpokladám teda), že ak máš švihadlový telefón, bude Ti to k ničomu. Potrebuješ BT sadu a kabeláž ktorá je asi iná pre švihadlák než pre klasický mobil, ktorý v konzole má len "držiak s nabíjačkou"...

d(- -)b
Jenom tě trošku poupravím, pokud tím "švihadlový" myslíš na kabelu, tak např. já mám v E39 telefon Siemens BIT2 a ten je taky bezdrátový, dokonce má i vnitřní anténu na BT frekvenci, ale bohužel BT protokolem nekomunikuje.SlimShady píše:Píšem to pod videom a na predošlých stránkach tiež, bambulo
Co je nejvíc pro předělání na BT potřeba je ULF modul (nejlepe poslední generace, umí ovládat hlasem telefon i navi, zobrazit SMSky na monitoru navi atd) za něco přes 10tkč.
- danbrown
- Klubové ID: 2981
Nemáš náhodou číslo dílu téhle BT sady?magyar píše:Píšem to pod videom a na predošlých stránkach tiež, bambulo