Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Svítí filtr pevních částic
když s tou hláškou budeš jezdit tak tě to bude dost štvát a stejně to budeš řešit.. spíš se poptat jakej je to problém, vzít auto nejspíš do BMW servisu nebo k renomovanému mágovi přes BMW a zkusit vyprosit nějakou slevu.. Potom jsem schopnej za cca 12000 pořešit tzv. prodluženou záruku na kterou by ti to bylo vyměněno zdarma pro bližší info do SZSenak píše:Nikdo nic? Mě napadaj tři možnosti 1) vykuchat 2)dát od toho ruce pryč 3) nevšímat si toho a jezdit, ale to přesně nevím co mě pak čeká jaký to bude mít na auto vliv. Co vy na to?

- Filozof
- Klubové ID: 1044
Bud to hlásí vyměnit filtr pevných částic což je kolem 200 000km cca .
Stačí vyresetovat a dalších 200tis km je klid.
Nebo je tam hláška vypálení DPF což je jasné co znamená a proto to svítí ...
Vznikne popojížděním ve městě a pak svítí DPF po vypálení filtru auto zase jezdí jak má... vetšinou na dálnici vyšší rychlostí ustálenou se filtr vypaluje ...cca 30-50km tak nějak.
Nebo se ho zbavit a nemuset již nikdy řešit problémy s touto hovadinou co vymysleli ekoteroristi ... A jen to buzeruje lidi a snižuje výkon a zvyšuje spotřebu... Doma jsme jej vyhodili a je klid z 530xd a spotřeba padla a výkon šel nahoru...
Snejk ti poradí co stím.... diagnostika se napojí a hned se ví co to konkrétně je pokud to řešíš u prahy někde.
Stačí vyresetovat a dalších 200tis km je klid.
Nebo je tam hláška vypálení DPF což je jasné co znamená a proto to svítí ...
Vznikne popojížděním ve městě a pak svítí DPF po vypálení filtru auto zase jezdí jak má... vetšinou na dálnici vyšší rychlostí ustálenou se filtr vypaluje ...cca 30-50km tak nějak.
Nebo se ho zbavit a nemuset již nikdy řešit problémy s touto hovadinou co vymysleli ekoteroristi ... A jen to buzeruje lidi a snižuje výkon a zvyšuje spotřebu... Doma jsme jej vyhodili a je klid z 530xd a spotřeba padla a výkon šel nahoru...
Snejk ti poradí co stím.... diagnostika se napojí a hned se ví co to konkrétně je pokud to řešíš u prahy někde.