Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Poznáte rozdíl? 535d vs. 535d

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
gunner

#21 Příspěvek od gunner »

Joy píše:
gunner píše:
Joy píše:Osobní názor - tenhle model se mi nelíbí, diesel je sprostý slovo,

Můj osobní názor... mám takovej pocit,že tenhle diesel by tě s tou tvojí 3jkou nechal na světlech a kdekoliv jinde hodně daleko za sebou :wink:

Ty si asi dost Sherlock co? :roll:

O 3/4 litru vetsi obsah, diky novy technice vyladenej jinak a vymackano z nej vic vykonu. Samozrejme, ze by me nechal za sebou, to ale nic nemeni na tom, ze je diesel satanovo palivo a do BMW nepatri.

No Sherlocku,to je zjištění....s tou technikou 8O
Realgoval jsem hlavně na větu "diesel je sprostý slovo"
A asi proto,že jezdím na to "satanovo" palivo, tak se mi to tak trochu dotklo

8)
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od HuNTeR »

Já ti řeknu co o tom vim.Je to asi měsíc až dva co jsem se koukal po autech a hledal sem buď 335d nebo 535d.Ta 335 se tady dobrá nedá sehnat.Měl sem vybraný asi 3 různý 535d.Na tuhle sem taky koukal.ACR Auto je docela slušná prodejna protože kámoš si tam kupoval 525i a nad míru spokojen.Problém je že sem mluvil s ACR Auto a týpek mi řekl že to auto nestojí na prodejně.Je to někoho z Budějic a je to tam v komisi.Tudíž se potvrzuje že se jedná o stejný auto.Stejně na prodejnách neni.Oni ti pak daj číslo nebo se domluví s majitelem aby si se na něj přijel podívat.Co se týče auta chlap mi řekl že relativně počet kilometrů by měl odpovídat stavu ale nezaručí to.A chip jak uvádí BMW není,je to prostě chip tuning.Chtělo by to jet se tam na něj podívat.Možná bych někde našel číslo přímo na majitele,ale moc tomu nedávám. :wink:
talio2

#23 Příspěvek od talio2 »

HuNTeR píše:Já ti řeknu co o tom vim.Je to asi měsíc až dva co jsem se koukal po autech a hledal sem buď 335d nebo 535d.Ta 335 se tady dobrá nedá sehnat.Měl sem vybraný asi 3 různý 535d.Na tuhle sem taky koukal.ACR Auto je docela slušná prodejna protože kámoš si tam kupoval 525i a nad míru spokojen.Problém je že sem mluvil s ACR Auto a týpek mi řekl že to auto nestojí na prodejně.Je to někoho z Budějic a je to tam v komisi.Tudíž se potvrzuje že se jedná o stejný auto.Stejně na prodejnách neni.Oni ti pak daj číslo nebo se domluví s majitelem aby si se na něj přijel podívat.Co se týče auta chlap mi řekl že relativně počet kilometrů by měl odpovídat stavu ale nezaručí to.A chip jak uvádí BMW není,je to prostě chip tuning.Chtělo by to jet se tam na něj podívat.Možná bych někde našel číslo přímo na majitele,ale moc tomu nedávám. :wink:

takže je to tak jak jsem říkal, áve já :D
beckham-

#24 Příspěvek od beckham- »

Tak jsem o tom mluvil s více lidmi a taktéž se přiklání k názoru, že je to stočené ... neříkají na 100%, ale je to hodně pravděpodobné...navíc je to komisní prodej :/ víc se člověk dozví jedině na místě s technikem, ale jsem z MB a na Moravu z hecu, abych zjistil, že to je nějaký šrot se mi 3* nechce :D

Takže tak nějak opouštím téma 535d mají opravdu všechny podivně málo najeto ...

Ohledně nafta patří do kamen atd..."smích" 335d nachiplá natře 90% BMW prdel ... je to motor úplně technicky a výkonově jinde, než ostatní diesely...
Tím neshazuji ostatní diesely (máme v rodině 1.9.TDI 66Kw a nedám na ni dopustit). Jen 335d je na netu pomálu :/

Díky všem za info ...
Tecto

#25 Příspěvek od Tecto »

Pěkná diskuze. Auto je jednoznačně jedno a to samý. Kilometry se mi nezdají - už podle sedačky šoféra. To, že autorizák může mít stočený km - jasně, řeknou Ti, že je to věc majitele a oni "jen" prodejce a není to jejich věc.
Jo, a jestli sháníš hezký báwo, prodám ti to svoje. E61 2008 530i, poctivejch 150.000km ve výbavě VIN: CH80798 - najdi si výbavu na netu a napiš mi soukr. zprávu.
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od HuNTeR »

No málo jich je.5ku v opravdu výjímečným případě seženeš na min.160t km.Ale většinou to je tak 230t a víc.To víš jsou to auta co si lidi berou dost na dálkový cesty.Hlavně neber "Italy" :D Pokud budeš shánět doporučim hledat tady a nebo u nějákýho soukromýho inzerenta.Je tam o 75% větší šance že kilometry nebudou stočený 8)

Třeba tohle zas tak špatně nevypadá,jen by to stejně chtělo prohlídku.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Tecto

#27 Příspěvek od Tecto »

Jo Itala jsem chtěl taky: E61 2007 530dA, naj. 127000km.
chacha řeknete si. OK, byl jsem se na něj kouknout a kdyby někdo z Vás viděl ten motor, nechápal by stejně jako já - tak super čistej, že to snad nebylo ani možný - jako z fabriky.
Ale: tak ošuchanej interier - kůže dakota beige 1 byly na místě sedáků vyhlazený absolutně dohladka, hladkej volant, madlo ve dveřích jako by v tom jezdil kocour - strašně podrápaný. No, nechápal jsem ty zásadní rozdíly.
Ale auto bylo celý přelakovaný - komplet. Lak měkej, trochu pomeranč - ale nikde ani vlnka či důlek.
Dodnes jsem nepochopil ty markantní rozdíly.....
A na závěr klasika - serviska končila v 60.000km v roce 2009. Jo, auto bylo z Lecce v jižní tálce.
No a pak si něco vyberte 8O
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od HuNTeR »

Mám kámoše kterej tvrdí: Itala nikdy,tam s tím jezděj tak že pokud je na tacháči 260 tak s tim jezdí 260...Prostě na doraz :D
Já měl taky vyhlídnutou 335d 160t km na tacháči udájně zaručené km a serviska.Pak mi do telefonu řekli že vlastně neví kolik to má najeto protože je to z I a serviska k tomu taky neni. Tak sem tam ani nejel :lol:

Stačí se podívat tady,jeden týpek si s tim dal tu práci a čísla jsou překvapující :)
http://www.reference-autobazaru.cz/1_181_1.html
Tecto

#29 Příspěvek od Tecto »

Já se v tom svezl a auto jelo jako z praku, podvozek soudržnej, vše fungovalo. Ale. Ten lak. Přece jen to chce nejen techniku, ale i kabát. Tak jsem to nevzal. Ale byl jsem tam tak čtyřikrát, až mi bylo trapně.
Pokud jsem ale nebyl na 100% přesvědčenej, tak bych se stejně trápil. No ale je to relativní, i teď mě tam něco zlobí a furt na to musím myslet - Jsem asi schizofrenik.
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od HuNTeR »

beckham-

#31 Příspěvek od beckham- »

HuNTeR píše:Tady trošku aktualizované :)

Tohle vypadá velice hezky v nadprůměrné výbavě s m-paketem a za rozumné peníze...píšou garance km, ale na 2004 173 000Km? To se mi opravdu nezdá ... a nemá 210 ale 200Kw.
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od HuNTeR »

beckham- píše:
HuNTeR píše:Tady trošku aktualizované :)

Tohle vypadá velice hezky v nadprůměrné výbavě s m-paketem a za rozumné peníze...píšou garance km, ale na 2004 173 000Km? To se mi opravdu nezdá ... a nemá 210 ale 200Kw.

Já s tim chlapem s ACR mluvil.Garance tam žádná není :roll:
A ono to možná bude mít víc,protože to má chip.I když někde píše original chip BMW,tak nic takovýho neni 8)
Odpovědět