Pánové, neví někdo, jestli je předinstalovaná nějaká kabeláž i pro automatickou anténu? Chtěl bych si ji koupit a nevím, jestli budu muset tahat káblík, nebo jestli tam už náhodou není připravenej.
:ucta: díky, díky, díky.
Sorry Kriznik, ale ze schematu, co jsem tady nasel nevim nic. :cucim:
Originál zaslal d.aemon [B]Pánové, neví někdo, jestli je předinstalovaná nějaká kabeláž i pro automatickou anténu? Chtěl bych si ji koupit a nevím, jestli budu muset tahat káblík, nebo jestli tam už náhodou není připravenej.
me se neomlovej, ja o tom schematu rekl ze je to hnuj a jak to dopadlo se muzes podivat
me se neomlovej, ja o tom schematu rekl ze je to hnuj a jak to dopadlo se muzes podivat
:allright:
Zjevně jsi nepochopil, že ve schématu najdeš to co v autě běžně je, ne to co tam není. A navíc žádné schéma nebude NIKDY obsahovat kompletní elektriku.
Zjevně jsi nepochopil, že ve schématu najdeš to co v autě běžně je, ne to co tam není. A navíc žádné schéma nebude NIKDY obsahovat kompletní elektriku.
A k čemu je potom schéma, ve kterým nenajdu všechny dráty, co mám v autě? Jak jsi na to přišel?
A k čemu je potom schéma, ve kterým nenajdu všechny dráty, co mám v autě? Jak jsi na to přišel?
Celkem jednoduše. Dělalo se x verzí s různýma výbavama. V běžném schématu najdeš "základní elektriku". Málokdy tam bývají uvedené věci "na přání". V běžně dostupných schématech najdeč věci, které jsou "běžné". Na speci bývaji dodatková schémata která nejsou součástí standartních.
Originál zaslal d.aemon [B]Pánové, neví někdo, jestli je předinstalovaná nějaká kabeláž i pro automatickou anténu? Chtěl bych si ji koupit a nevím, jestli budu muset tahat káblík, nebo jestli tam už náhodou není připravenej.
Jestli mas antenu v zadnim okne jako vetsina E36, tak si jenom protahnes 2 metry kabliku do kufru. Je to jednoduchy. Je tam koax i spinaci proud pro zesilovac.(je to na LZ sloupku-brano z pozice ridice, tzn. za tebou).
Jestli mas antenu v zadnim okne jako vetsina E36, tak si jenom protahnes 2 metry kabliku do kufru. Je to jednoduchy. Je tam koax i spinaci proud pro zesilovac.(je to na LZ sloupku-brano z pozice ridice, tzn. za tebou).
Ee. Mám ji bohužel v zadním blatníku. Chci nahradit tu stávající. Novou díru do plechu (kdybych měl původní anténu v zadním okně) bych nedělal. Toho bojím bojím. :nene:
Ta v tom blatniku je origos? To se mi nezda. Origo by byla elektrika. Schvalne se podivej na ten sloupek. Jenom
vycvaknes tapecirunk a sundas gumu.To jsou 2 minuty.
Originál zaslal Paul-c [B]Ta v tom blatniku je origos? To se mi nezda. Origo by byla elektrika. Schvalne se podivej na ten sloupek. Jenom vycvaknes tapecirunk a sundas gumu.To jsou 2 minuty.
Večer na to juknu. Jestli je origoš, to nevím, bohužel neznám předchozího majitele a ani nechci - musel to bejt pěknej vůl. Servisní knížku samozřejmě taky nemám.