Jestli nemáš extrémně velký repra , tak je vyndavat nemusíš, a tapecírunk(pakliže Ti ho tam nějakej psychopath nepřilepil jako mě) tak jde vyndat úplně v poho, vyndáš spodní dekl a boky už jdou sami, o péra na zadních kolech neměj strach , stahováky potřebuješ jenom na předek, ale jestli chtěj za výměnu jen 250,- tak se tím vůbec nezabejvej a nech je pracovat.
Tak tlumiče na zadku jsou vyměněny (tlumiče SACHS) a to za cenu 4300,- Kč + 100,- Kč práce v servisu..))..Nebýt tak hnusnýho počasí tak si to vyměním doma sám, ale zase za tu cenu, kdo by se v tom babral, že ano..Takže vcelku pohoda..Ted ještě testnout jak se to chová v " terénu " respektive naše silnice a bude snad na nákou chvilku vystaráno..:bigok: :devil2: :finish:
Jinak jsem nasel to cislo na toho tipka s tema tlumicema/pruzinama: 728 662 012 ma na 4/6 válec za cca 11-12t,ale jde s tím v konečný fázi níž...tak kdyby měl někdo zájem...mám je na svým a jen samá spokojenost(jezdil jsem s nima /deCarbon/ na Meganu a taky supr)...
V budoucnu určitě po tomdle šáhnu , pokud jsi s něma spokojený a nikde na silnici to moc nemlátí , a vyjedeš i na menší patník aby jsi zajel před barák nebo někde ve městě mohl zaparkovat nevidím problém..:kytara: :mhihi:
Heh kdybych si mohl takhle vybírat kudy pojedu a kudy ne tak by to šlo, ale co třeba když vjedeš do ulice kterou zrovna rozkopávaj a pracovník silniční úpravy tě odkáže na ulici jinou ktera je s části vyfrézovaná a couvnout už nemužeš protože za tebou už je kolona? ..To asi dřít budeš co....
No sem zvědavej na nákej ten náš sraz abych omrknul jak to máte vymyšlený..To budete mít nízko jak F1, ne?..A říkat mě ta přítlačná síla k vozovce je opravdu znát......