Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
snimac venkovni teploty a hladiny vody
nevite nekdo kde je umistneno cidlo na mereni venkovni teploty v 328?
ukazuje mi kdyz stojim asi o 10 stupnu vic nez ve skutecnosti je. kdyz se ale jede tak ukazuje relativne ok.
taky mi stale pise check coolant level. vody dost, cidlo na spode chladice ma kabliky v poradku. kdyz se poradne projede tak to nepise. nerad bych se na to vykaslal a posleze nekde zavaril..
zepry je tam nakej plovak nebo co, nevite nekdo jak na to?
:ucta:
ukazuje mi kdyz stojim asi o 10 stupnu vic nez ve skutecnosti je. kdyz se ale jede tak ukazuje relativne ok.
taky mi stale pise check coolant level. vody dost, cidlo na spode chladice ma kabliky v poradku. kdyz se poradne projede tak to nepise. nerad bych se na to vykaslal a posleze nekde zavaril..
zepry je tam nakej plovak nebo co, nevite nekdo jak na to?
:ucta:
Nenech se tim rozptylovat
Jinak to čidlo u řidiče je nejspíš na ten teploměr,u spolutrpícího netuším,protože u mého ex-zázraku nebylo a taky jezdil a ukazoval naprosto stejně zábavně... Teoreticky jde teplej vzduch od brzd náfukem, rozsah čidla je omezenej a jak přesáhne mez...je zkrátka zima -37
btw:minulej tejden mi řekla NO H2O pumpa na D1,moc fajn situace,vysypaly se valečky,omlátila řemenice,spadnul řemen,vytekla vasr,...vlek,1200,-,práce,hn,hnnnn,hnnnnn 

“Ability is what you're capable of doing.”
TO CIDLO TEPLOTY by malo byt v narazniku. to mi povedali v BMW servise-som tam volal este som to nerozoberal nechce sa mi ... tiez mi to ukazuje -37 ale ak to nabehne tak OK. mam len zly kontakt... napr. idem po ceste ukazuje ok vletim do mensej jamy a DZIGGGG -37. a v poslednom case je uz furt -37. si predstavte co som mal- toto iste s palivomerom. zrazu benal fuc. dvihnem viko pod zadnou lavicou a drot zlomeny-!?!?!?! nechapem ako sa to mohlo stat-asi mimozemstania alebo co . otrhol som to napajkoval nanovo a OK: ale ten naraznik sami nechce davat dole.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Přesně , tak jak píše Luky H. je to v levym náfuku na brzdy, v přednim nárazníku najdeš leda mlhovky, ale čidlo asi ..... ne e e e:-D , ale klíďo hledej, třeba něco najdeš :mhihi: , ...jo a kdybys ten náfuk nemohl najít, tak ti někde odpad:gobeer:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Originál zaslal lukas
[B]ja sem ho nasel volne hodeny za chladicem pri levym svetlu takze mozny je vsechno panove...
hledej zluto cerny plast koncici cernou tycinkou
Presne tak, je to zlutocerny plast zakonceny takovou tycinkou, pripojeny klasickym konektorkem - shodnym z mlhovkama. No a v tom pravym nafuku to cidlo mam taky, takze to nesouvisi jen s klimatronikem, ale od klimacky to bejt muze... Nebo taky od neceho jineho.
Kdo vi? A ja bych to rad vedel...