Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jak nainstalovat alarm ?
je to kdyz jedes z prumyslovy nahoru na prosek
prejedes prvni krizovatku a jedes do (prvniho kopce) po pravy strane je betonova zed
je to asi ve 2/3 kopce : je tam prima odbocka z hlavni do ty rodinny zastavby
taky uz nevim presne adresu, ale lidi to tam znaj, tak poradej...
no a ceny: v pohode.. ten nejlepsi jablotron s pagerem vysel s montazi na nejakych 9k
apropo: alarm do bmw ti neudela kazdej, tohohle chlapika mi doporucil nekdo ze zlatejch stranek, kdyz jsem shanel kdo mi to udela. Kazdej rikal ze BMW nedelaj, protoze maji nejaky spesl dojezdy na okna nebo neco takovyho
proste saigon 
prejedes prvni krizovatku a jedes do (prvniho kopce) po pravy strane je betonova zed
je to asi ve 2/3 kopce : je tam prima odbocka z hlavni do ty rodinny zastavby
taky uz nevim presne adresu, ale lidi to tam znaj, tak poradej...
no a ceny: v pohode.. ten nejlepsi jablotron s pagerem vysel s montazi na nejakych 9k
apropo: alarm do bmw ti neudela kazdej, tohohle chlapika mi doporucil nekdo ze zlatejch stranek, kdyz jsem shanel kdo mi to udela. Kazdej rikal ze BMW nedelaj, protoze maji nejaky spesl dojezdy na okna nebo neco takovyho

- TT
- Kontaktovat uživatele:
jo jo už vim, Praha 9, Sadská 12 HALDA Jaroslav, nejdražší alarm -tří okruhový v ceníku 8850,- Kč včetně montáže a DPH, autoalarm AVITAL PHOENIX II. - celkem dobrá cena, tak teď když sme mu tu udělali reklamu, tak bych se tam mohl zastavit, aby mi udělal slevu:)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i