stva píše:>Jirka-328: Jirko, a co si třeba na některým serveru, kde zadara poskytují prostor pro web (třeba, co já vím, na webzdama.cz), zaregistrovat místo, nahrát to tam a udělat k tomu jednoduchou web-stránku (třeba pouze s odkazem). Adresu pak hodit sem a můžem všichni vesele stahovat. Pokud nemáš čas apod., klidně (a rád) zaregistruju web-prostor, hned ti na mail pošlu adresu s přihlašovacím jménem a heslem, ty to tam nahraješ, já k tomu obratem udělám uvodní stránku a adresu sem napíšu. Nevím v jaké formě to máš, ale pokud to jsou sólo ofocené/oscanované obrázky, můžu to případně hodit do *.pdf a i v té formě to tam dát. To by šlo, ne? Aspoň zatím, než bude jiné řešení. Na zmíněným webu to bude vlastně (třeba i jednostránková) prezentace, takže pro provozovatele serveru to nejsou jen "uložená data", což se jim většinou nelíbí. Kdo bude potřebovat, tak odkaz najde tady a může si to v pohodě stáhnout. Co ty na to?
Tedy je to na http://e36.wz.cz.
Narychlo jsem tam hodil stránku s odkazem na 25MB zip-soubor s manuálem od Jirky-328.
Nestíhám, takže jsem ten manuál sám ještě neviděl. Přeju příjemné stahování.
Tak jsem teď ráno zjistil, že se ten náš pokus webmasterovi z webzdarma.cz asi nelíbil a e36.wz.cz zrušil. Nevadí, zkusím to znovu a trochu jinak. Co nejdříve dám vědět o dalším řešení.
Jen tak pro zajímavost, kolika lidem se to stáhnout podařilo a nepodařilo?
George_D píše::cry: No me teda ne tak to vyres a napis new link
Vydrž.
Zkus to do 16:00 kdyz to pujde nebo pockej mozna ti muzu poslat heslo do svejch stranek a tam by se to dalo poslat pockej zkusim to vyresit, nebo jestli by to slo tak mi to posli na mail jiri.drazdik@jci.com
George_D píše::cry: No me teda ne tak to vyres a napis new link
Vydrž.
Zkus to do 16:00 kdyz to pujde nebo pockej mozna ti muzu poslat heslo do svejch stranek a tam by se to dalo poslat pockej zkusim to vyresit, nebo jestli by to slo tak mi to posli na mail jiri.drazdik@jci.com
Už na tom pracuju - s přestávkami (musím taky dělat něco pro svého zaměstnavatele )
stva píše:Tak jsem teď ráno zjistil, že se ten náš pokus webmasterovi z webzdarma.cz asi nelíbil a e36.wz.cz zrušil. Nevadí, zkusím to znovu a trochu jinak. Co nejdříve dám vědět o dalším řešení. Jen tak pro zajímavost, kolika lidem se to stáhnout podařilo a nepodařilo?
stva píše:[quote="George_D"]:cry: No me teda ne tak to vyres a napis new link
Vydrž.
Už na tom pracuju - s přestávkami (musím taky dělat něco pro svého zaměstnavatele )[/quote]
stva píše:Tak jsem teď ráno zjistil, že se ten náš pokus webmasterovi z webzdarma.cz asi nelíbil a e36.wz.cz zrušil. Nevadí, zkusím to znovu a trochu jinak. Co nejdříve dám vědět o dalším řešení. Jen tak pro zajímavost, kolika lidem se to stáhnout podařilo a nepodařilo?