Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
325TDS vs 325i
Takže mám dilema...po pečlivém rozhodování mě vyšli dva bavoráčci...BMW 325TDS a 325i. A teď jsem na mrtvém bodě. TDS na tom rozhodně bude líp se spotřebou ale zase abych se bál o turbo. 325i zase má o 50 koníků navrch.Jezdím víceméně v okolí a v našem malo městě.Ale mám přítelkyni přes 100 km od sebe takže za ni jezdím taky nemálo a mám rád divočejší jízdu. Jenže zase jsem stále student takže spotřeba je u mě nezanedbatelně procentní podmínka.
Neblazni 325i divokou jizdou 9L? Tam se nedostane ani kdyz bude jezdit klobouka, ja jezdil sviznou jizdou s 320i za 11L..toretto píše:u TDS bude mit pri divoke jizde spotrebu okolo 9 litru a za tech 9 litru pojedes i tou 325i.. a u benzinu neni takovy riziko, ze ti odejde nejaka nakladna cast motoru - ja bych sel do benzinu
N54 PWR
-
- Klubové ID: 449
ne.. tak to mysleny nebylo..Lukas H. píše:Neblazni 325i divokou jizdou 9L? Tam se nedostane ani kdyz bude jezdit klobouka, ja jezdil sviznou jizdou s 320i za 11L..toretto píše:u TDS bude mit pri divoke jizde spotrebu okolo 9 litru a za tech 9 litru pojedes i tou 325i.. a u benzinu neni takovy riziko, ze ti odejde nejaka nakladna cast motoru - ja bych sel do benzinu

-
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
šetříš nebo dřešShadowww píše:No jo zábava něco stojí:))A kolik si vezme 325i když se na to šlape?všude píšou průměrná spotřeba...ale jakmile to víc dřete tak aby na mě nevybaflo 20l/100km

-
presne tak se "silnym" autem jsem jeszdil podstatne agresivneji, nez ted se "slabym"..320i píše:a az budes premyslet jestli toho klobouka pred tebou predjedes nebo ne, tak spotreba je to posledni co te v tu chvili bude zajimatShadowww píše:No jo zábava něco stojí:))A kolik si vezme 325i když se na to šlape?všude píšou průměrná spotřeba...ale jakmile to víc dřete tak aby na mě nevybaflo 20l/100km![]()
ze zacatku jsem s tim benzinem mel spotrebu okolo 12l - je to o tom co uz tady nekdo rekl - uzivas si koniku a davas jim napit..
"presne tak se "silnym" autem jsem jeszdil podstatne agresivneji, nez ted se "slabym".. "
tak to ja prave naopak, so silnym chodim podstatne slusnejsie
mal som 324d a potom so presiel na 750i, tam ma ta spotreba zaskocila az tak, ze teraj jazdim slusnejsie ako policia
, ale zas ked sa treba ponahlat tak ....
mal som 324d a potom so presiel na 750i, tam ma ta spotreba zaskocila az tak, ze teraj jazdim slusnejsie ako policia

-
no jo jenze rozdil mezi 2.4d a 5.0i je celkem markantni (jak ve vykonu, tak ve spotrebe)tomboss píše:"presne tak se "silnym" autem jsem jeszdil podstatne agresivneji, nez ted se "slabym".. "
mal som 324d a potom so presiel na 750i, tam ma ta spotreba zaskocila az tak, ze teraj jazdim slusnejsie ako policia, ale zas ked sa treba ponahlat tak ....

- bavo
- Klubové ID: 581
hele,já na ten benzín jezdím,ani nemám vanos a dlouhodobá spotřebaHurdy píše:Hele bacha na body s tou divokou jízdou aby si nedojezdil.Ber TDS občas to protáhni a jezdi za přítelkyní za 7l,benzín neber nebo tě zežere.
je 9,8l HA! ....a už dlouho mě nikdo nepředjel...

jo,dá se jet i za patnáct,ale na to musíš mít koule

-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
hele já mám zatim 2,0 bez V a po městě už jsem to stáhnul na 9,5litru, 2,5 s Vanosem má spotřebu nižší než 2,0 bez, takže bych se toho až tak nebál.. Když budeš mít na živou jízdu tak pojedeš hodně rychle a když budeš chtít jet na spotřebu, tak tě stejně málokdo předjede.. jednoznačně bych volil benzín
-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
S 325i sa da jazdit i za 7,8L - ale fakt lahka noha - v meste!!! da sa to, ale je to nuda
inak tak priemer 11-12 a jazdim podla potreby - do prace v klidu inak jak blazen....
TDS - ma urcite vyssiu cenu, drahsi servis, a ked sa nieco pokazi - draha oprava
Benzin -nizsia ceny pri kupe, vyssia spotreba, lacnejsia udrzba..
inak tak priemer 11-12 a jazdim podla potreby - do prace v klidu inak jak blazen....
TDS - ma urcite vyssiu cenu, drahsi servis, a ked sa nieco pokazi - draha oprava
Benzin -nizsia ceny pri kupe, vyssia spotreba, lacnejsia udrzba..