Tak uz fakt nevim.. ma 320i drzi stale 900ot. za tepla a za studena 1200...Kamos ma ten samej motor a drzi mu to tak 650ot. a za studen a1000ot....mam vymeneny svicky, kabely promereny(Odpor kolem 6,3KOhmu),novej vzduchovej filtr, novej palivovej filtr, ridici jednotka druha, vstriky druhy, cidlo teploty druhy,falesnej to netaha a furt to drzi tech svych 900 za tepla... co stim?? Muze to byt lambda?? Nebo co? jinak jde motor hezky, nakorat za studena se tak nejak prevaluje...jako kdyby to palilo kazdou druhou otacku kliky... Mate nekdo zkusenost?
no, zkousel ji odpojit, ale nezda se mi nejaka vyrazna zmena ve vykonu nebo chodu motoru... Mel sem pred tim prasklej vyfuk, tak sem ho zalepil.. vydrzelo to asi 2km, pak se to odlepilo, a uplne sem citil jak se to auto ozivilo... sem myslel ze prasklej vyfuk hned za svodama vykon ubere... tak mam podezreni na ucpanej katalyzator.. vyfuk je zavarenej,je to slabsi nez ostatni 320i. Je mozny ze se to dusi a tak si ridici jednotka prida volnobezny otacky a bohatost???
Zkousel sem 2 jiny vahy.. vsechno stejny.. je mozny ze to dela ten vyfuk??Viz o par radku vis?? No, budik teploty mi blbne ale asi se lehce prehriva.. Kamosovi to leze max do pulky a me neco malo pres pulku
No tak sem byl venku s autem, zkusil sem jeste odpojit tu lambdu... Mozna se mi to zda,ale na 2 to de lip do otacek... ale nejaka extremni zmena to neni.. a taky se maaalinko zvedl volnobeh.. rekl bych ze max o 50ot/min
Tož, já nevím. Ta moje 318 ka má volnoběžné otáčky za tepla kolem 800, za studena nějakých 1200, ale to jen chvilku po nastartování. Pak to jde dolů. Já myslím, že je to normální, ne? 600 se mi zdá málo.
[quote="ferlin"]Tož, já nevím. Ta moje 318 ka má volnoběžné otáčky za tepla kolem 800, za studena nějakých 1200, ale to jen chvilku po nastartování. Pak to jde dolů. Já myslím, že je to normální, ne? 600 se mi zdá málo.[/quote
sestivalce maji nizsi volnobeh nez 318 650 je normalka