Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém s centrálem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Baworman

#1 Příspěvek od Baworman »

Čau ve spolek, chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s centrálem. Mám tento problém u BMW 320i e46 rv98. Zamknu auto přes d.o. na klíčku a za nějakou dobu co je auto v garáži přijdu a centrál otevřený a dokonce i přední okna jsou stáhnutý dole. Někdy se jen odemkne. A ještě někdy se mi stane že nemohu d.o. zamknout vuz musím ručně odemikat jde pokaždé. Prosím o nějakou radu díky.
Toydolls

#2 Příspěvek od Toydolls »

Baworman píše:Čau ve spolek, chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s centrálem. Mám tento problém u BMW 320i e46 rv98. Zamknu auto přes d.o. na klíčku a za nějakou dobu co je auto v garáži přijdu a centrál otevřený a dokonce i přední okna jsou stáhnutý dole. Někdy se jen odemkne. A ještě někdy se mi stane že nemohu d.o. zamknout vuz musím ručně odemikat jde pokaždé. Prosím o nějakou radu díky.

Nebud linej a projed to tu, bylo to tu uz milionkrat navic s tim centralem to je dost casta zavada.

==
Osobne bych si tipnul,ze ti odesli relatka v RJ centralu.Tam totiz pres DO pustis impulz a zamknes. Pokud ten impulz tam ladujes furt tj. drzis tlacitko pro Zavreni (nebo otevreni) na DO pak dle toho ti zacnou sjizdet/vyjizdet okna.

Vytipuj za jak dlouho to dela,pripadne promer.Zkus odpojit na chvili baterku a pripadne taky druhy klicek,ale na ten to nevidim. Promereni by mel zvladnout prumerny elektrikar, nebo pak na diagnostiku a pokud by ten cetral byl KO, zjistit kolik stoji a mozny by bylo levnejsi namontovat Alarm,ktery by to ovladal misto vadnyho centralu

EDIT: Jo a zkus to taky zamknout rucne ne pres DO zda to taky udela,ale melo by.
Tuning

#3 Příspěvek od Tuning »

taky to vidím na relátko v řj... musíš hledat :idea:
Baworman

#4 Příspěvek od Baworman »

a kde najdu to rj? Možná blbá otázka ale pls.
Tuning

#5 Příspěvek od Tuning »

před spolujezdcem, odděláš schránku a za ní je krabička...poznáš to v pohodě...
Baworman

#6 Příspěvek od Baworman »

díky o výkendu se na to vrhnu
Bajzik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Bajzik »

Baworman píše:díky o výkendu se na to vrhnu
To bude tvrdej vÝkend :lol:
Vitak

#8 Příspěvek od Vitak »

Pánové taky bych měl otázku na centrál. Mám e-36 kabrio a v manuálu se píše, že pokud má auto všechny okna dole, a chci to auto zamknout dálkou po 5 vteřinách, by měli okna zajet nahoru. Funguje to jen klíčem? Nemáte s tím někdo zkušenost?
Baworman

#9 Příspěvek od Baworman »

tak to je pravda mě to tak funguje aj při otevírání aj při zavírání.
Zmačknu tl. na otevření centrálu a držím to stále a cca po 4 sekundách se začnou otvírat okna ale musím to držet do té doby než se okna otevřou do konce jinak se zastaví hned v momentě kdy tl. pustím.

Stává se mi to že ovládání funguje a sig. dioda v klíču svítí při zmáčknutí svítí dostatečně a někdy třeba po 5 minutách zmáčknu tl. a dioda svítí málo a nic se neděje. Baterka je nová. Dělají mi to oba dva klíče. Máte s ním někdo zkušenosti co a jak....
Toydolls

#10 Příspěvek od Toydolls »

Baworman píše:tak to je pravda mě to tak funguje aj při otevírání aj při zavírání.
Zmačknu tl. na otevření centrálu a držím to stále a cca po 4 sekundách se začnou otvírat okna ale musím to držet do té doby než se okna otevřou do konce jinak se zastaví hned v momentě kdy tl. pustím.

Stává se mi to že ovládání funguje a sig. dioda v klíču svítí při zmáčknutí svítí dostatečně a někdy třeba po 5 minutách zmáčknu tl. a dioda svítí málo a nic se neděje. Baterka je nová. Dělají mi to oba dva klíče. Máte s ním někdo zkušenosti co a jak....

A uz si odstranil tu puvodni zavadu? Protoze to spolu muze souviset - zkus kdyz ti to nejde po 5min Odemknout,dat znovu nejdrive zamknout a pak odemknout, pripadne sesynchronizuj DO a Central.
Pokud ovsem si neodstranil puvodni problem je to debata dokola a uz o nicem,nekde musis zacit a postupovat, bud zacni vymenovat a nebo sjet na diagnostiku. Pokud trochu hovis,pak zacni promerovat
Baworman

#11 Příspěvek od Baworman »

tak jsem to asi už vyřešil. Byl to vadný d.o. vyměnil jsem za druhý udělal jsem ukony: Odemkl tl. potom jsem zmáčkl ten samý a držel až sjely okna . potom jsem auto zamkl okna byla dole a pak jsem zmáčklto samé tl. a okna vyjela nahoru. Od té doby co jsem toto provedl tak vš funguje tak jak má a zatím bez problémů.
Vitak

#12 Příspěvek od Vitak »

Vitak píše:Pánové taky bych měl otázku na centrál. Mám e-36 kabrio a v manuálu se píše, že pokud má auto všechny okna dole, a chci to auto zamknout dálkou po 5 vteřinách, by měli okna zajet nahoru. Funguje to jen klíčem? Nemáte s tím někdo zkušenost?
Nikdo z vás nařešil tento problém ? :cry:
Toydolls

#13 Příspěvek od Toydolls »

Baworman píše:tak jsem to asi už vyřešil. Byl to vadný d.o. vyměnil jsem za druhý udělal jsem ukony: Odemkl tl. potom jsem zmáčkl ten samý a držel až sjely okna . potom jsem auto zamkl okna byla dole a pak jsem zmáčklto samé tl. a okna vyjela nahoru. Od té doby co jsem toto provedl tak vš funguje tak jak má a zatím bez problémů.

Vzhledem k tomu, ze ti samy sjizdeli okna tak vadnemu DO bych to neprisuzoval,to by si musel byt furt v dosahu DO,coz sem predpokladal ze u toho nesedis :D kor kdyz sem ti popsal jak to funguje
Cili bych to videl na Sinchronizaci DO a Central,ale i tak je to divny
jordeeman

#14 Příspěvek od jordeeman »

Vitak píše:
Vitak píše:Pánové taky bych měl otázku na centrál. Mám e-36 kabrio a v manuálu se píše, že pokud má auto všechny okna dole, a chci to auto zamknout dálkou po 5 vteřinách, by měli okna zajet nahoru. Funguje to jen klíčem? Nemáte s tím někdo zkušenost?
Nikdo z vás nařešil tento problém ? :cry:

np a dalku mas origo s alarmem ci dodelavanou .. ?

ak dodelavanou tak je to jasne ...

nezapojene ..
Vitak

#15 Příspěvek od Vitak »

Já mám jen centrál, bez alarmu ale origo v klíčku.
Odpovědět