Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servisní prohlídka u Bychla

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
axiSW

#1 Příspěvek od axiSW »

Ahoj kluci, ted nekdy pojedu na servisni prohlidku (výměna oleje atd.). Chtel bych do BMW Bychl - jake jsou vaše zkušenosti? Je třeba se tam nějak moc dopředu objednávat? Na kolik vyjde taková prohlídka?
Díky za rady - pokud víte o něčem lepším dejte vědět.
srle

#2 Příspěvek od srle »

bychl velkym obloukem objed a jed primo do autecu. u bychla mam znamho ktery nem dela neco na starem aute a vypravel jak to tam chodi... uz nikdy vice bychl. naopak v autecu dostali presu usi primo z nemecka a jsou nejaci profesionalni, az je to podezrely. :-)

jel bych do autecu
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Ranger_Zx »

A co varianta malych neorigo servisu, ee?
axiSW

#4 Příspěvek od axiSW »

Ranger_Zx píše:A co varianta malych neorigo servisu, ee?

ee, mam servisku - servisovano u Bychla - prot se prave ptam. Rad bych v tom pokracoval :-) , ale kdyz to teda slysim 8O
Dave
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Dave »

Jj Bychlu se obloukem vyhni! Dávali tam moji káru do kupy po rané a co můžou tak odrbou.
Jinak ceník servisu je na stránkách BMW
Marek-is

#6 Příspěvek od Marek-is »

axiSW píše:

ee, mam servisku - servisovano u Bychla - prot se prave ptam. Rad bych v tom pokracoval :-) , ale kdyz to teda slysim 8O
pokud to tam uz predtim jezdilo tak to neres a pokracuj s tim i ty a pak uvidis jake busou sluzby pro tebe...hlavne jde oto ze to auto uz znaj..
Dave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Dave »

Marek-is píše:
axiSW píše:

pokud to tam uz predtim jezdilo tak to neres a pokracuj s tim i ty a pak uvidis jake busou sluzby pro tebe...hlavne jde oto ze to auto uz znaj..

Vysvětli mi rozdíl když auto znají a když ne? Každé auto je stejné a u každého modelu je postup výměny oleje stejný ať ho znám nebo ne.
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RedBaron »

Můj garážovej šmrksa mě a tátovi dělá na autech 5 let a neudělal jedinou kravinu. U Bychla jsem byl jednou a tak výborně mi vyměnili ATF v automatu, že mi po cestě domů vytekl skoro celý olej a nejet ihned do servisu, asi bych převodovku odepsal. Diagnóza? Nedotažený výpušťák.
Deli

#9 Příspěvek od Deli »

srle píše:bychl velkym obloukem objed a jed primo do autecu.

Z louže pod okap... :)
Marek-is

#10 Příspěvek od Marek-is »

Dave píše:
Marek-is píše:
axiSW píše:[quote="Ranger_Zx"]A co varianta malych neorigo servisu, ee?

Vysvětli mi rozdíl když auto znají a když ne? Každé auto je stejné a u každého modelu je postup výměny stejný.[/quote]no treba v tom ze vjedi co se tam treba skutecne davalo a co psalo...caste poruchy vymeny nefunkcnost...tohle je pro noveho majitele docelo dost podstatna vec,protoze prodavajici ti nikdy nerekne vse..
Dave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Dave »

Marek-is píše:
Dave píše:
Marek-is píše:[quote="axiSW"][quote="Ranger_Zx"]A co varianta malych neorigo servisu, ee?

Vysvětli mi rozdíl když auto znají a když ne? Každé auto je stejné a u každého modelu je postup výměny stejný.[/quote]no treba v tom ze vjedi co se tam treba skutecne davalo a co psalo...caste poruchy vymeny nefunkcnost...tohle je pro noveho majitele docelo dost podstatna vec,protoze prodavajici ti nikdy nerekne vse..[/quote]
A když je prodávající i ten co to potom servisuje (třeba Bychl) tak se to nedozvíš nikdy! A věř, že u Bychla moc na nic neberou ohled.
320i
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od 320i »

Marek-is píše:vjedi co se tam treba skutecne davalo a co psalo....

to neni nejlepsi argumentace... :lol: :lol: :lol: takze se jim vyhnout...psalo se vsechno a nedelalo se nic... :twisted:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Martinéz

#14 Příspěvek od Martinéz »

my jsme tam brali 3 auta, servis taky jen tam a vzdy vstricni, ochotni zaridili vse jak meli.. podle myho je tam vic individualni pristup jak v autecu.. precejen rodinnej podnik..
mara330CI

#15 Příspěvek od mara330CI »

a co si myslíte o renocaru v Brně? máte někdo zkušenosti?? dík :lol:
srle

#16 Příspěvek od srle »

Vlasta píše:Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).

to je ta M3 co patrila primo Bychlovi, co byla borena?
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#17 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

srle píše:
Vlasta píše:Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).

Bychlovi patřila, ale bořená nebyla.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
seba

#18 Příspěvek od seba »

Můžeš zkusit i BMW Hašek na Proseku. Mají tam i rozumnou cenu servisní hodiny ( 350,- ). Ale na druhou stranu když už se celou dobu o auto starali u Bychla ...........
kosh

#19 Příspěvek od kosh »

srle píše:

přesně tak. Bořená nebyla. Taky jsem ji zkoumal a nikde nic
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od matal Moderátor »

seba píše:Můžeš zkusit i BMW Hašek na Proseku. Mají tam i rozumnou cenu servisní hodiny ( 350,- ). Ale na druhou stranu když už se celou dobu o auto starali u Bychla ...........

A Hašek je autorizovaný servis..? :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět