Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Podvozek E36 M3
-
- Kontaktovat uživatele:
jednoznacke KW variant 2.
Je to dost tvrde, ale drzi to ako prilepene. Neodporucam ho pustat uplne dole na bezne jazdenie - budes dost castou chytat spodek...
ukazka
http://www.peppo.sk/M3
login: M3
password: mojebawo
Je to dost tvrde, ale drzi to ako prilepene. Neodporucam ho pustat uplne dole na bezne jazdenie - budes dost castou chytat spodek...
ukazka
http://www.peppo.sk/M3
login: M3
password: mojebawo
no podivejte se na Bilstein B16-PSS9 mam ho a je super... popripade motorsportove verze, ale to uz je za jine penize nez KW
rozhodoval sem se take mezi kw a bilsteinem a kdyz sem mel vruce oba podvozky tak musim konstatovat, ze bilstein ma kvalitnejsi zpracovani
a ta B16 je optimalizovana bud na 3.0 nebo 3.2 popripade se da koupit mekci verze street
rozhodoval sem se take mezi kw a bilsteinem a kdyz sem mel vruce oba podvozky tak musim konstatovat, ze bilstein ma kvalitnejsi zpracovani
a ta B16 je optimalizovana bud na 3.0 nebo 3.2 popripade se da koupit mekci verze street
pokud nechces hypotetickou vyhodu štelovacího podvozku, zvážil bych třeba variantu co mam ja... Eibach pružiny (-10/5mm) a Koni Sport tlumiče (stavitelný útlum)... je to příjemné na běžnou jízdu, při blbnutí to perfektně sedí a když nastavím větší tuhost, je to masox
pružiny vyjdou kolem 3-4tis, př tlumiče asi 8, zadní tuším 4-5, takže ses do nějakých 15tis a za ušetřený kačky můžes koupit tužší stabilizátory 

“Ability is what you're capable of doing.”
U D2 jsem ted zjistil, ze má spatně navareny oko pro horni uchyt tehlice o 2-3mm. A tim jsou blbe nastaveny odklon tehlice od tlulmice a celkovy odklon je pak o 1° na kazdym kole jinak. Doporucuju to zmerit a upravit.
Dale na zadku je treba vycentrovat spodni ulozeni pruziny. Ja pouzil vicko petlahve. Je to dost oser tenhle podvozek :-/
Dale na zadku je treba vycentrovat spodni ulozeni pruziny. Ja pouzil vicko petlahve. Je to dost oser tenhle podvozek :-/
Speedy Zaslal: st říjen 17, 2007 3:44 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
U D2 jsem ted zjistil, ze má spatně navareny oko pro horni uchyt tehlice o 2-3mm. A tim jsou blbe nastaveny odklon tehlice od tlulmice a celkovy odklon je pak o 1° na kazdym kole jinak. Doporucuju to zmerit a upravit.
Dale na zadku je treba vycentrovat spodni ulozeni pruziny. Ja pouzil vicko petlahve. Je to dost oser tenhle podvozek
Tak to si stím musím pohrát!
A jak jsi zkoušel nastavení než jsi nastavil ideál??
Na tom podvozku se dá snad vše štelovat!
To jsem zvědav jak to nastavím!
--------------------------------------------------------------------------------
Dale na zadku je treba vycentrovat spodni ulozeni pruziny. Ja pouzil vicko petlahve. Je to dost oser tenhle podvozek
Tak to si stím musím pohrát!
A jak jsi zkoušel nastavení než jsi nastavil ideál??
Na tom podvozku se dá snad vše štelovat!

To jsem zvědav jak to nastavím!